Du är inte inloggad.

Artikel

Magic Wand - mer än bara massage

En Magic Wand kan användas till mycket. Originalet av Magic Wand gjordes av Japanska Hitachi, och kom in på den nordamerikanska marknaden redan under 70-talet där den snabbt fick smeknamnet "Cadillac av vibratorer". Skillnaden var bättre kvalitet och dess effektivitet om man jämförde med de då mer vanliga batteridrivna vibratorerna. 

Tanken från början var att massera stela muskler och olika typer av idrottskador, men ganska snabbt upptäcktes det att den kunde användas till andra områden. Fortfarande riktas reklamen mer mot massage och stela muskler än mot en vibrator för klitoris, vilket troligen är en faktor till att den är en av världens mest populär vibratorer. 

Det finns många användningsområden för en Magic Wand, eller Body Wand som dem också kan heta. Dem flesta par använder dem under sin kärleksakt då båda får stimulans av sin Magic Wand, men dem går givetvis utmärkt att använda på egen hand. 

Dem flesta Wand´s drivs av ström, och inte som en vanlig vibrator med batteri. Detta är en stor fördel som ger motorn mer kraft, mer kraft och man slipper byta batteri. En nackdel kan vara att man behöver en förlängningskabel framdagen till sängen, än om man kör med en batteridriven wand. 

Har ni inte provat en Wand innan så rekommenderar jag verkligen Body Wand Original, den är strömdriven och är av det klassiska slaget. Bra storlek och även perfekt för massage av stela muskler. Via ett litet hjul på sidan justerar man dem steglösa vibrationerna. Ett tips är att man börjar på lägsta hastigheten för att sen arbeta sig uppåt till önskad effekt. Vid massage på kroppen är det också bra att använda en massageolja för behagligare massage. 

 

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

5 stiltips till vårkläderna
Träna med rätt tempo och optimera dina resultat.
Råd och tips för din träning
Information om örtte
Att Göra Sin Egen Tandblekning Hemma är Enkelt och Säkert