Du är inte inloggad.

Artikel

Glasögon på nätet

 

Någonting som blir allt mer populärare är att köpa glasögon på nätet. En stor anlendning till detta fenomen är att den mesta handeln börjar flyttas allt mer till Internet men samtidigt betyder inte det nödvändigtvis att den fysiska handeln minskas. Anledningen till varför människor väljer att handla glasögon på nätet är väldigt enkel. Det är helt enkel en mycket enklare process och idag har det utvecklats väldigt bra system som tillåter en att se sig själv med glasögonen på, på Internet. Det fungerar på så vis att med hjälp av att man laddar upp en bild på ens ansikte så kan man sedan placera glasögonen man vill "testa" på sitt ansikte och på så sätt se hur man ser ut. Även om detta inte ger en lika exakt bild av glasögonen som i verkligheten är detta ett väldigt bra steg som lett till allt fler väljer handla glasögon på nätet. Det språkas också en hel del inom branschen om att snart kommer det komma 3D-funktioner gällande testandet. Det vill säga att man kommer få en mycket klarare bild om hur man ser ut med glasögonen på eftersom man kan se sig själv från alla vinklar. Denna teknik är ännu inte riktigt här men den finns och används bland annat redan till att tillverka spel.
 
Lata människor köper glasögon på nätet? Nej, det stämmer inte alltid även om det ligger en viss logik i det. Faktum är att vi människor blir allt mer stressade för varje dag eftersom vi är ständigt beroende av saker och ting. Droger tänker ni, Internet tänker jag. Det finns i princip överallt, exempelvis kommer skolor snart införa datorer i grundskolorna - ingenting bestämt men det visar vart världen är påväg och hur beroende vi är av denna sortens elektronik. Människor vill spara tid och genom att tidsoptimera sin tid rätt genom att till exempel handla sina glasögon på nätet tillåts dem att spara den tid det skulle tagit dem att besöka sin fysiska optiker.
 
Viktigaste är att du trivs. Om du trivs med att handla glasögon på nätet är det givetvis någonting du bör fortsätta med och många kommer troligen inte motsäga dig eftersom du väljer själv hur du vill handskas med dina glasögon. Vettigt är däremot att ha inbokade optikerbesök hos sin optiker för att försäkra sig om att man har den bästa glasögon styrkan för sig själv och inte vad en optiker sa för några år sedan. Vår syn förändras mer än vad vi tror och ibland blir vi "blinda" av hur vi egentligen skulle se med glasögon som passar våra ögon. En komplettering av att köpa glasögon på nätet och att besöka en riktig butik kan därför vara bra. Blanda är i de allra flesta gångerna bäst.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Bordeaux är höstens färg
Trendiga och härliga damjackor för ett personligt mode!
Apor och primater
Julklappstips
Ballerinaskor på nätet