Du är inte inloggad.

Artikel

Här hittar du gratis biluppgifter online

Om du skall köpa en begagnad bil är det självfallet viktigt att man först kontrollerar bilen. Inte enbart dess fysiska skick, utan även den data som finns om bilen i fråga gällande biluppgifter från vägtrafikregistret. Vägtrafikregistret i Sverige innehåller all form av information som du kan tänka dig om en bil. Allt i från servicehistorik, besiktningsuppgifter och ekonomi kring bilen i fråga. Du kan enkelt finna information om vem som äger bilen, om bilen är avställd, hur många ägare bilen innehaft tidigare eller om bilen innehar fordonsrelaterade skulder på sig. Detta är biluppgifter som du verkligen bör känna till innan du ger dig ut för att köpa en begagnad bil.


Vill du få tag på bra biluppgifter och fordonsuppgifter i dagens läge kan du enkelt finna detta på webben. I dag finns det ett antal aktörer på den svenska marknaden som erbjuder gratis biluppgifter för den som önskar få ut data från främst vägtrafikregistret. De flesta aktörer som erbjuder fordonsuppgifter inhämtar denna informationen från just Transportstyrelsen och dess vägtrafikregister.


Biluppgifter.se är en sajt som erbjuder en mängd information från just vägtrafikregistret, men även från andra källor. Man innehar en enorm databas med information och du kan söka på alla registrerade fordon och ta reda på fakta om en viss bil.


Car.info fungerar likt Biluppgifter.se men innehar en annan utformning på sajten. Även här hittar du mängder av information om en bil samt även en stor bilddatabas där du kan se bilder på de flesta bilar och modeller. 


Genom att använda någon av dessa två tjänster kan du snabbt få tillgång till kvalitativ information om en bil eller ett annat fordon. Detta underlättar verkligen för dig som behöver information gratis och snabbt.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Jennifer Aniston – Inte bara skådespelerska
Rätt kvalitet och verktyg
Stora centrallager i Stockholm
Är gåvokort den bästa företagspresenten?
När du vill växla upp kompetensen på sjön, ta en kustskepparintyg kurs