Du är inte inloggad.

Artikel

Hitta en robotdammsugare som passar ditt hushåll

Är du också sugen på att haka på trenden som aldrig tycks dö ut? Nämligen att köpa en robotdammsugare. Ja du är inte ensam. Robotdammsugarna verkar existera i minst vartannat hem nuförtiden och helt ärligt, ja den underlättar städningen. Men för att underlätta måste det vara en modell som är anpassad för just ditt hem och dina behov. Några saker du behöver fundera på är bland annat:

  • Hur stort är städbehovet? Har du husdjur? Barn som smular? Mycket damm? Är någon i hushållet allergiker?
  • Hur många trösklar finns det i hushållet? Hur höga är de? Finns det även mattor med kanter?
  • Hur "high tech" vill du att den ska vara? Ska du kunna styra den med mobilen när du inte är hemma? Ska den kunna "hitta hem" till sin laddningsstation när den är klar eller när batteriet börjar ta slut?

Ja det är några av de saker du måste ha klart för dig innan du köper en robotdammsugare.

Sedan måste du såklar även fundera på vilken prisklass den ska ligga och hur mycket du kan tänka dig att lägga på den. Man ska även komma ihåg att en robotdammsugare aldrig kan ersätta en vanlig dammsugare eller annan städning men den kan å andra sidan underlätta något enormt, speciellt om man har husdjur eller hemmet av andra orsaker har ett stort städbehov. Är du allergiker kan det vara bra att kika efter en dammsugare med påse eftersom att du då inte kommer i kontakt med dammet och annat skräp som ligger i behållaren. Då kan du bara slänga hela påsen och sätta in en ny istället för att behöva ta ut behållaren, tömma den och sedan sätta tillbaka den igen. 

 

Som du kanske märker finns det mycket att ta ställning till. Vitvaror.se har gjort en komplett guide till vad du bör tänka på innan du köper en robotdammsugare. Du hittar guiden här

Om du söker andra saker till hemmet eller ska köpa vitvaror är sidan perfekt för dig. Det finns massor av guides till allt från hur du ska tänka om du ska köpa ett nytt kylskåp till just robotdammsugare och vad du bör tänka på där. Dessutom får du flera förslag var du kan köpa just de som passar dig och dina behov bäst. Ofta ligger samma vara i olika prisklasser men du ser direkt på sidan var du kan köpa den billigast.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Parasoll Utemöbler
Flyttstädning Göteborg
Spabad, massagebad
Exakt vad kan en låssmed assistera dig med
Billig skruv - inte alltid det bästa