Du är inte inloggad.

Artikel

Jf takläggare

Hej allihopa!

Här kommer det i fortsättningen hamna intressanta och roliga inlägg om allt som rör takläggningsbranshen.

Kunnig personal och god korrespondens gör att vi klarar av att göra allt inom takunderhåll och takarbeten för alla typer av tak inom Stockholm.

Risken vid dåligt underhåll av tak är bland annat vattenskador och mögel som kan bli stora utgifter. Vi på JF Takläggare Stockholm hjälper dig med takrenovering, men även annat underhåll så som taksäkerhet och takskottning.

Ditt tak är den viktigaste delen av huset och som får mest stryk av vädrets påfrestningar. Därför är det viktigt med god underhållsarbete och i rätt tid. Bristfällig takläggning kan ge mycket besvär, därför krävs det erfarenhet och strävan för hög kvalitet. JF Takläggare Stockholm har tillgång till välmeriterande takläggare. Vi hjälper med att lägga plåttak, tegeltak, papptak, schingeltak och skiffertak till attraktiva priser. Vi målar tak samt monterar takkavvatning och taksäkerhet. Dessutom har ni möjlighet att dra av 50 % av arbetskostnaden med ROT-avdrag

Vi kan erbjuda Er attraktiva serviceavtal avseende takunderhåll. Vi tar ansvaret för taket och försäkrar er en stabil och hållbar tak för en lång tid framöver. Våra takläggare är certifierade och gör det mesta inom takarbeten och hjälper gärna till när det behövs. Det är dock inte alltid man behöver lägga om sitt tak. Ibland kan det räcka med mindre reparationer. Våra takläggare lämnar alltid goda rekomendationer som inte alltid behöver vara alltför kostsamma.

i vill vara ditt första val när du söker takläggare i Stockholm och besvarar gärna de frågor och funderingar du kan tänkas ha när du vill anlita en takläggare! Välkommen!

Kommentera gärna så ska vi svara i den mån vi kan!

Tack och hej!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Praktisk sängmobil
Ekonomisk belysning i ditt kök och badrum
Badrumsrenovering Ekerö
Smart förvaring och flexibla hyllsystem för både inomhus- och utomhusbruk
Trädfällning - pris eller kvalitet?