Du är inte inloggad.

Artikel

Konstgjorda blommor och växter

Tillhör du dem som tycker om vackra blomsterplanteringar och gröna växter , men inte har intresse eller ork över för att sköta om dem? Då kan du satsa på konstgjorda blommor och växter!
 
Många konstgjorda blommor är gjorda av ett sidenmaterial, som gör att blommorna ser riktigt verkliga ut. En kruka med vackert blommande orkidéer, rosor, solrosor eller någon annan fin blomsort gör sig fint i vilket hem som helst. Fördelen med konstgjorda växter är att de inte kräver någon som helst skötsel. De behöver inte näring eller vatten. De vissnar aldrig. Det enda som krävs är att de dammas av med en lätt duschning lite då och då. Möjligtvis kan färgen på blombladen blekna något med åren om blommorna står på en ljus plats med mycket solsken. Den detaljen kan du tänka på när du placerar ut din krukväxt.
 
De flesta sorters blommor och växter går att köpa i konstgjord form. Vissa ser som sagt mycket verkliga ut, andra fungerar mer som rena inredningsdetaljer i vackra färger och former. En bukett med konstgjorda rosor är superfin i t ex badrummet. Den blir pricken över i:et i inredningen och är också tålig i det fuktiga badrumsklimatet.
 
Välj mellan konstgjorda buketter, blommande konstväxter i kruka, gröna konstväxter, hängande konstväxter och konstgräs.
 
Du kan köpa dessa produkter direkt på nätet i en välsorterad växtbutik. Det finns några stycken att välja mellan. En av dem finns i Holland, ett land som specialiserat sig på blommor och växter. Är du odlingsintresserad kan du samtidigt passa på att köpa blomsterlökar, blomsterknölar, blomsterfröer o dyl.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Att ge bort choklad som present
Jaktbyxans historia
Parajumpers, var varumärket föddes ur en passion för sport än Massimo Rossetti
Inred med torkade blommor
Att hitta kläder och skor i små storlekar