Du är inte inloggad.

Artikel

Köpa barnvagn

 

Att köpa en barnvagn är ett av de viktigare inköpen man gör som förälder man använder en barnvagn under ofta ganska lång tid. På senare år har barnvagnar bytt skepnad. Från det att sittvagnen kom efter andra världskriget  har barnvagnar sett ungefär lika dana ut. Endast tyger och färger utvecklades på barnvagnar under ganska många år.

Men de senaste åren har visat att en barnvagn inte behöver se ut som en klassisk barnvagn - en barnvagn idag har ofta framhjul som rör sig oberoende av varandra. Det gör att man får en barnvagn som man kan vända med på en femöring och dessa barnvagnar känns betydligt mycket smidigare att gå ut och gå med än andra barnvagnar. 

Den nya generationen av barnvagnar är också lättare att fälla ihop och blir mindre än andra barnvagnar. Den äldre typen av barnvagnar blev ofta ganska stora och otympliga när man viker ihop dessa och tar ofta upp en ansenlig del av bagageluckan.

Det finns många tillverkare av den nyare generationens barnvagnar och att köpa en barnvagn utan att ha kompisar som redan har provat en ny barnvagn kan kännas lite osäkert. Ett tips är då att läsa tester som hos Råd & Rön och hittar man en barnvagn där som man tycker känns säker så kan man sedan läsa på olika mammabloggar om hur en barnvagn fungerar. På en mammablogg kanske du inte kan läsa så mycket om säkerhet men du kan läsa om hur det är att ha en barnvagn och villka tillbehör till en barnvagn du kan vilja ha.

Tillbehör till en barnvagn är varierande och många tillbehör är bra som regnskydd och skötväskor. Men sedan finns det en aldrig sinanade ström av tillbehör till en barnvagn. Vad du behöver och vad som är onödigt kan du få ett bra humm om när du läser i en mammablogg.

Olika tips på bra barnvagnar och bra barnsaker hittar du i många olika mammabloggar ett exempel på en bra mammablogg är Mammaliv.se som testar barnvagnar, barnsaker och barnkläder.

Barnvagnar kan du hitta hos DinBarnvagn.se som har ett stort utbud av den nya generationens barnvagnar.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Dött batteri
Skor i små storlekar
Så enkelt gör du smartare köp på nätet
4 bra presenter till honom
Hur ska 50 tals och Rockabilly skor se ut?