Du är inte inloggad.

Artikel

Nya husvagnar Höganäs

Köpa eller hyra husbil? Ny eller begagnad? Husbilssemester är ett av de mest idealiska sätten att resa runt. Husbilen ger möjlighet att själv bestämma var du kör och hur länge du vill hålla på. Med andra ord ultimat frihet att semester precis som du vill.

Hos oss på Helsingborgs Fritidscenter hittar du bland annat nya och begagnade husbilar och husvagnar. Vi är auktoriserade återförsäljare till Kabe, Adria, SunLiving och har alltid olika fordon i många modeller till salu.

Helsingborgs Fritidscenter har en auktoriserad märkesverkstad som utför orginalservice och reparationer på din husbil, husvagn eller personbil. Genom att vi är anslutna till Autoexperten så kan vi utföra service på olika bilmärken. Vi kan även reparera och serva släpvagnar.

Vi utför branchens alla förekommande arbeten kring service, felsökning, reparationer, försäkringsskador, fukttest, provtryckning av gasol, bromsjustering, montering av extrautrustning, plåt- och lackskador, mm.

Våra mekaniker är utbildade av Kabe och Adria. Detta betyder att du får en¨fackmannamässig service av din husbil/husvagn och självklart en giltig stämpel i serviceboken.

Helsingborgs fritidscenter har rätt fordon för dig oavsett vilka krav du har. Husbil eller husvagn? Du väljer själv! Kom in till oss redan idag så ser vi till att du blir riktigt nöjd med ditt val av fordon!

Välkommen till Helsingborgs fritidscenter! Nya husvagnar Höganäs

Tack vare ett mycket gott samarbete med alla större försäkringsbolag utför vi årligen ett stort antal försäkringsarbeten av olika slag. Vi använder oss av den senaste tekniken, har välutbildade tekniker och använder i första hand orginalreservdelar aå att din husbil/husvagn bevarar sitt orginalskick,

Vi utför skadereperationer på glas, plåt och plastdetaljer oavsett vilket märke du äger. Vid skada kontakta ditt försäkringsbolag och gör en skadeanmälan, kom därefter till oss för en genomgång av skadan samt en bokning.

När du lämnar din husbil/husvagn för reperation av en försäkringsskada hos en auktoriserad skadeverkstad kan du känna dig säker på att ditt fordon blir omhändertaget på bästa möjliga sätt.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vinslövs Fritidscenter AB - Vi handlar med husvagnar och husbilar!
Turism - saker att göra
Hobbyaktiviteter för vuxna
Trabajos técnicos y no técnicos en EE.UU
Vackra tårtdekorationer för bröllop