Du är inte inloggad.

Artikel

Rean fortsätter på Spartoo.se!

Vår stora vinterrea fortsätter och vissa varor på spartoo.se har sänkts ytterligare! -50%, -60% och upptill -70% på på sko, väskor och kläder! Som vanligt finns det varor som intresserar hela familjen. Tjejer, ni kan välja pumps, stövlar, stövletter, kängor ur kollektionerna från fler än de 500 märken som ingår i rean! Vi har inte glömt er killar och ni hittar både skor och herrkläder som gör att du kan klä dig från topp till tå på Spartoo. Våra kollektioner innefattar många populära märken (Nike, Columbia, Eleven Paris, Fred Perry…) och många av modellerna passar fint till vintersäsongen. Naturligtvis har vi inte glömt bort barnen och ungdomarna och vi erbjuder hundratals modeller i barnstorlek. Vad är det för villkor som gäller för frakten? Frakten är gratis på alla beställningar till minst 330 kronor. Returerna är alltid gratis, på alla våra varor, även reaartiklar!

Vi tittar närmare på tre bästsäljande märken:

Det var på 40-talet som Fred J. Perry bestämmer sig för att skapa ett varumärke som bär hans namn. Märket tar som symbol en lagerkrona och man tillverkar kollektioner i klassisk stil som blandar en sportig look med elegans. Idag är Fred Perry omgiven av de bästa stylisterna och skapar både sko- och klädeskollektioner. Ett exempel är de kända pikétröjorna. Skor, prêt-à-porter och väskor från Fred Perry är enkla men chica och minimalistiska men design!.

Nike är ett av de ledande varumärkena inom sportwear. Företaget startas 1972 och lanserar då en sneakers med stötdämpande sula med återstudsning, den första i sitt slag. Skon är helt ny och medför en stor förändring inom branschen. En logo skapas som ska föra tankarna till den grekiska segergudinnan Nikes vinge. Märket går från framgång till framgång och är idag ett mycket uppskattat märke av sneakersälskare. Samtliga kollektioner innehåller kläder, tekniska skor samt väskor. Ett märke som troligtvis kommer att ligga på topp många år till!

La vida es Chula ! Detta är det spanska märket Desiguals valspråk! Året är 1984 och Tomás Meyer tänker sig ett färgglatt mode som är kreativt och framför allt annorlunda. Desigual har lancerats och blir en omedelbar succé! Idag har företaget Desigual 25 stylister som tar fram nya roliga kollektioner till varje säsong. Kollektionerna består av fler än 1000 originella artikar med roliga motiv, i spännande färger och i olika tyger. Utbudet följer märkets filosofi och fortsätter att tillverka artiklar som utstrålar nytänkande, livsglädje och positiv anda.

Om Spartoo.se : ”Skobutik nr 1 i Europa”

Spartoo bildades år 2006 och är ledande inom onlineförsäljning av skor på den svenska marknaden. Spartoo.se erbjuder damskor, barnskor och herrskor från fler än 700 märken (Kickers, UGG, Converse, Dr Martens, Timberland...) och fler än 30 000 olika modeller: sneaekers,stövlar, ballerinor, sandaler, cityskor, pumps... Spartoo finns representerat i flera länder och är representerat på topp 10-listan över e-handelföretag i modebranschen i Europa (källa: Mediamomentum.co.uk).

  • Omsättning 2012: 150 miljoner euro
  • Omsättning 2011: 100 miljoner euro
  • Omsättning 2010: 50 miljoner euro
  • Omsättning 2009: 30 miljoner euro
  • Omsättning 2008: 15 miljoner euro
  • Omsättning 2007: 5 miljoner euro
  • Fler än 6 miljoner unika besökare i december 2012 (Médiametrie, Europe).
  • Topp 10 sidor e-handel, inriktade på mode, efter La Redoute, 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Topp 10 snabbast växande företagen i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Anställda: 200 anställda.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Höstbloggen
Skotrend: Varmfodrat är ett måste!
Höstvädret
Tips på vägen om du ska köpa leksaker på nätet
Köpa blommor på nätet