Du är inte inloggad.

Artikel

Vilka trenchcoats för kvinnor gäller i vår?

Trenchcoat är en mycket populär form av ytterkläder för kvinnan av idag och du kan hitta ett överflöd av dem till försäljning, både i butik och online. Kvinnor älskar det här plagget. En anledning till detta är att de finns tillgängliga i en stil som passar varje kvinna. Du kan hitta en trenchcoat plus size, modell petite och många andra varianter. Dessa plagg har varit med oss ??under en väldigt lång tid och en del människor skulle säga att de har en mycket intressant historia bakom sig. Dessa kappor var förmodligen en av de första manliga stilar som kvinnan tog sig an.

Burberry och London Fog trenchcoat är fortfarande bland de bäst säljande märkena i dag, vilket är anmärkningsvärt på grund av att de var bland de allra första tillverkarna på marknaden. På 1960-talet och det tidiga 70-talet öppnade sig en ny värld för mode och de modeintresserade började klä sig på ett helt nytt sätt. Detta gällde även plagg som ytterkläder. Inte längre såg man bara kläder som en nödvändighet, utan det kom också till att bli ett nytt sätt att uttrycka sig på.

Trenchcoat för kvinnor dök upp i en rad nya färger, stilar och material. Denna nya känsla av frihet i klädstil fortsatte att utvecklas och med det sena 1970-talets bästa designers skapades en ny design efter den andra.

På det sena 70-talet sågs en ökning av Punkrörelsen och en lädermodell med full längd togs fram, som skulle visa sig få stor betydelse för punktjejerna.

Tiden går och livet förändras och varje årtionde har man kunnat se en ny och annorlunda version av denna extremt fashionabla kappa. Dubbelknäppningen har kommit och gått, för att sedan återvända med de olika formade slagen eller fickorna. Längden har gått från kort, till tre kvartal längd för att sedan bli modern i full längd.

Alla fashionabla kvinnor av i dag har en trenchcoat i sin garderob. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Se dig om efter de snyggaste skorna
Därför bör du besöka en hemsida om shopping online
Däckinfo
Marilyn Monroe
Sommarlov rimmar med sandaler!