Du är inte inloggad.

Artikel

Relining Stockholm

Dåliga rör är något som blir vanligare när bostäder blir äldre och till sist så är det dags att göra något åt dessa.
Istället för att gräva upp rören eller skada golv, väggar samt tak för att byta ut rören så finns det alternativ som relining. Det finns olika metoder av relining som jag snart ska gå in på men det innebär först o främst att man på ett eller annat sätt renoverar rören invändigt.
Som privatperson kan det vara en kostsam histora om ett gammalt rör springer läck så därför är det en fördel om man anlitar ett företag som RM Relining för inspektion av rör ochj avlopp. Dom gör kontroller men kan även hjälpa till med rensning och spolning.
När man pratar om Relining så är det två metoder som är dom vanligaste och dessa är strumpmetoden samt lösplastmetoden eller sprutmetoden som den även kallas.
Strumpmetoden innebär att man blåser in en strumpa av epoxiväv som härdar efter ett tag beroende på temperatur. Den andra metoden som jag nämt är att man målar och täcker insidan av en slags färg, det gör men oftast på lite mindre rör och fungerar sämre på rör som redan spruckit.
Både metoderna motvarar i hållbarheten nya rör och man ger 5 års garanti på ett sådant arbete.
När man Inspekterar ett rör så gör man det med film och videoteknik så man får en tillförlitlig kontroll av röret och hur det ser ut inuti.
Självklart så finns det inget som är felfritt så om olyckan skulle vara framme så är företaget försäkrat upp till en miljon. En extra trygghet för dig.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Bada spabad är romantiskt
Se över fordonsrelaterade skulder
Posters och stora ramar till bra pris
Badrumsrenovering Segeltorp
Hyresrätter hos Heimstaden