Du är inte inloggad.

Artikel

Soffbordet i fokus

Ibland känns det som om man bara måste ha lite förnyelse hemma. När man plockar bort julpyntet och vårljuset börjar återvända är det vanligt att man längtar efter något nytt. Kanske är det för att det återvändande ljuset sätter fokus på det som är lite slitet och trist. 

 

Det är lätt hänt att man drar igång onödigt stora, och dyra, åtgärder eller till och med byter soffor för att få den där känslan av nytt och fräscht. Men, egentligen brukar det inte behövas så drastiska åtgärder och man kan spara både pengar och energi till senare tillfällen. Ofta räcker det alldeles ypperligt med att byta ut någon enstaka inredningsdetalj, som att skaffa nya textilier för att rummet ska kännas nytt och fräscht. Vill du ändå ha in något nytt i möbelväg, som kan ge en förändring i vardagsrummet, kan ett nytt soffbord vara ett bra alternativ. Soffbordet är en möbel som sällan får den uppmärksamhet den förtjänar. Visserligen är ett soffbord en relativt liten möbel, men det har ändå en mycket central roll i rummet, både när det gäller placering och funktion. Ju mer tid vi använder vardagsrummet och  soffan, desto viktigare är det att ha ett funktionellt soffbord. Tidigare hade soffbordet mest som uppgift att vara en vacker inredningsdetalj, som matchade soffgruppen.  Men med ett förändrat sätt att använda vardagsrummet kommer också större krav på soffbordet.

Idag när vi faktiskt använder vårt vardagsrum till vardags och också på ett helt annat sätt än tidigare är det viktigt att soffbordet fungerar vid alla tillfällen. Det ska fungera både för fikastunden och för filmkvällen, men också som förvaring för alla de prylar vi omger oss med framför teven. Idag tillbringas en ansenlig mängd timmar i soffan, framför TVn ,med spel eller för umgänge med familj och vänner. Och det samlas snabbt en massa fjärrkontroller, spel, skivor, tidningar och andra bra att ha-grejer på soffbordet. Det är alltså lätt att bordet blir överbelamrat, menar man på Alltomsoffor.se, men, det finns massor av soffbord, som ger smart förvaring och som blir en både snygg och praktisk lösning på problemet med drällande prylar.

 

Om du vill få undan prylarna helt, kan du välja ett soffbord med praktiska lådor eller hyllor. För en ännu flexiblare lösning kan du välja ett soffbord med lösa korgar som du kan ta bort eller lägga till efter behov. Och när du slipper ha fjärr- och handkontroller, och annat, liggande framme kommer du snabbt att upptäcka att rummet blir mer lättstädat och trivsamt.

 

Det utbud av soffbord, som du kan se här på nätet, bjuder på många olika modeller och utföranden. Det spelar ingen roll vilken inredningsstil du gillar eller hur rummet och soffgruppen ser ut. Du kan hitta massor av lämpliga bord som uppfyller de krav du har på design och funktion. Du kan få allt från ett enkelt bord med bara skiva och ben till ett soffbord som är en förvaringsmöbel, ett fyrkantigt, runt eller ovalt soffbord. Valet är ditt och du kommer garanterat att kunna förändra rummet med ett nytt soffbord.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Smart inredning med snygga saccosäckar
Jf takläggare
Tjänster som underlättar i vardagen
Köp en heltäckande matta till ditt vardagsrum
Badrumsrenovering Johanneshov