Du är inte inloggad.

Artikel

Tavlor, Målningar & Övrig konst

Oderna målningar och grafiska affischer som säljs i stolen stil från Internetbaserade galleriet kallas Gallery Mynewart.se
 
Om du behöver en modern affisch på väggen i sovrummet? Eller kanske en fin collage av fotokonst för vardagsrummet? Och du inte är villig att offra tusentals kronor kritan? Ja, så du kanske vill ta och titta på den stora och moderna val av handmålade målningar och grafiska affischer i online-galleri Mynewart.se. Galleriet, som bildades i början av 2016 av ett ungt entreprenörs paret hade en tydlig avsikt att erbjuda attraktiva, modern och en billig konst till danska kunder. Alla delar måste sägas ha uppfyllts och galleri i dag har flera hundra kunder varje månad för att köpa fin och modern konst för att smycka sina vardagsrum, sovrum mm.
 
De hemliga galleri priser som ligger långt under den traditionella nivån beror delvis att samarbeta med många utländska konstnärer och grafiska formgivare, som alla levererar ett stort antal unika och vackra konstgalleri. Du kan se det stora urvalet av affischer och tavlor genom att klicka här.
 
Galleriet är alltid nya och spännande design i lager, så att du kan dra nytta av att besöka galleriet från tid till annan så att du inte missar att en ny bit av stor konst för hemmet.
 
Vad du ska välja - målningar eller affischer?
 
Ovanstående fråga är en som de flesta frågar sig när valet kommer att vilken typ av konst att hänga på väggen hemma. Om du väljer affischer, målningar eller en kombination av båda. Det är naturligtvis en smaksak, men i grund och botten måste du ta del av vilka en typ av enhet din nuvarande bostad har.
 
Till exempel om du bor i ett modernt hem som bär märket att vara mycket elegant, funktionsdesignmöbler och mycket mer, då valet är väl relativt lätt. Här kan man nämligen välja att hänga tavlor, affischer eller båda upp. Som en fördel - och för att hålla snygg linje - välj några enkla abstrakta målningar och / eller några minimalistiska eller grafiska affischer. Oavsett om du väljer en, den andra eller en kombination är upp till sin magkänsla.
 
Men om du bor i ett hem som är inrett med gamla möbler, och kanske lite äldre stil, så då måste man vara lite försiktig med att hänga grafiska affischer, eftersom dessa lätt kan bli lite för mycket kontrast till resten möbler. Här kan man i stället titta på målningar och välja några ämnen som du hittar attraktiv.
 
Huruvida dessa målningar måste finnas många eller få färger som bestäms av färgval på en annan enhet. En bra tumregel är att en målningar på väggen för att vara mitt emot samma enhet. Detta innebär att du har många färger i ditt hem så är det fördelaktigt att välja tavlor med små eller dämpade färger, medan om du har några färger i hemmet, är det fördelaktigt att välja några som gnistrar med ljusa färger. Du kan se det stora urvalet av målningar genom att klicka här.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Smart inredning med snygga saccosäckar
Att köpa barnvagn – svårt & enkelt
Tandsten
Praktisk sängmobil
Tillverkare av hallmöbler i Sverige