Du är inte inloggad.

Artikel

Trendjackor för män

De flesta män köper inte en ny jacka eller rock särskilt ofta. Om du tillhör denna kategori finns en del saker att ha i åtanke inför ett kommande inköp. Först och främst bör du leta efter ett praktiskt och väderskyddande plagg av mycket god kvalitet.  Det måste också kunna matchas med i stort sett vilken outfit som helst. Eftersom ditt nya plagg ska hålla i några år, bör du se upp med trender som inte håller i längden. Det finns en mängd av jackor för herr att välja mellan. Här nedan följer en del tips på tidlösa ytterplagg. Det finns också ytterligare alternativ av jackor online.

En modell som har kommit tillbaka för att stanna är militärjackan. Den har de senaste åren växt allt mer i popularitet. En lång modell med breda slag och markerade knappdetaljer är helt rätt. En rekommendation är att du håller dig till svart, grå eller mörkblå för att försäkra dig om tidlösheten. Undvik att köpa de klara och röda varianterna, som endast tillfälligt är moderna. Om du vill hålla dig till ett säkert kort är skinnjacka något att rekommendera för dig som är herr. Ett tidlöst plagg som aldrig går ur mode och blir snyggare för varje år du bär den. För extra retrokänsla, välj en pilotmodell i fårskinn. Denna 40-tals modell slår fortfarande och passar alldeles utmärkt med blå jeans, vit jumper och bruna boots. Avslappnat och elegant.

En helt ny och vågad trend för män är jackan i cape-modell.  Under hela 2000-talet har den varit ett mycket populärt plagg bland kvinnor. Inte förrän nu har den kommit till att bli en del av herrkonfektionen. En del män kan bli avskräckta på grund av modellens speciella look. Men om du letar efter en jacka som är lite annorlunda och troligtvis kommer att hålla sig modern i flera år, kan detta vara något för dig. Varför inte bära din nya, svarta och tunga cape över kostymen vid ett vinterbröllop. Eller helt enkelt till vardags med ett par snygga byxor. Detta ger dig stil och samtidigt skydd i det kalla och råa vädret.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Annonsera ut dina gamla kläder.
Ge din mobil ett roligare utseende!
UV-kläder för barn
Attityd spelar roll
Halloween - varför?