Du är inte inloggad.

Artikel

Praktiskt med magnettejp

Magneter kan vara väldigt praktiska då man vill hänga upp saker och ting för att de ska synas bättre. Det vanligaste användningsområdet för magneter är att hänga upp köplistor, menyer, scheman, räkningar, fotografier och andra kom-ihåg-lappar på kylskåpet där hemma, men de används även flitigt av bland annat kontor och skolor. Nu har den nya varianten av magneter anlänt! Du behöver inte längre köpa många olika magneter för att fästa dina viktiga papper utan nu räcker det med en rulle magnettejp för att du ska kunna klämma fast vad du vill på vilken magnetisk yta som helst utan att skada ytan eller lämna fula spår av klister och kladd.

Magnettejp är precis vad det låter som, alltså en magnetisk tejp. Den ser ut som vanlig tejp och kommer i en smart tejprulle som gör det enkelt att klippa eller riva av precis så mycket som du behöver tejp som du behöver för tillfället. Det gör att magnettejp är väldigt praktiskt och enkelt att använda. Klistra fast en bit tejp på baksidan av ditt favoritfotografi och kläm fast det på kylskåpet på nolltid eller fäst den senaste elräkningen på ett synligt ställe så du inte missar att betala den i tid. Med magnettejp kan du göra vilket föremål som helst magnetiskt!

En annan sak som är helt fantastisk med denna tejp är att du inte längre behöver begränsa dig till bara kylskåpet eller någon annan magnetisk yta. Klistra bara fast en bit tejp på vilken yta som helst och kläm sedan fast ett papper eller föremål som också är försett med lite tejp på baksidan. På det här sättet har du alla lediga ytor till ditt förfogande och kan fästa vad du vill, var du vill!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Rexbegonia "Caracas"
Köpa diamanter online
Barnkläder som funkar i ur och skur
Köpa väska på nätet
Julklappstips