Du är inte inloggad.

Artikel

Vad krävs för att börja tjäna pengar online ?

Fast att jag "bara" är 23 år gammal så har jag lyckats med en sak som bara förblir en dröm för de flesta människor. Jag kan nämligen leva fullt ut på mina inkomster som jag genererar från internet.

Jag säger inte att jag får ut en heltidslön varje månad på 15.000-20.000 kr. Dit har jag en bir kvar att vandra. Men jag skulle iallafall vilja säga att jag får ut en halvtidslön. Det räcker gott och väl till hyra, räkningar och nöjen och där blir faktiskt en hel del över som jag lägger in i mitt sparkonto för framtida bruk.

Hur har jag då byggt upp mina inkomster?

Jag började tidigt. Redan när jag var 16 år gammal så intresserade jag mig för nätet och hur man skulle kunna tjäna pengar på bästa möjliga sätt. Som 16-åring är man väldigt naiv och man tror tyvärr gott om de mesta. Inte ljuger väl folk på internet ? 

Verkligheten är dock inte så och det insåg jag ganska snabbt. Många människor lovar guld och gröna skogar bara för att få sina produkter och tjänster sålda. 

Jag skapade en blogg

Precis som många andra så hade jag läst och blivit inspirerad av kändisar som tjänade enorma summor på sina bloggar. Jag ställde mig då frågan, hur svårt ska det behöva vara för att börja tjäna pengar på din blogg ? Det var svårare än jag trodde och även här insåg jag hyfsat snabbt att en hel del arbete skulle behövas för att ens tjäna sin första hundralapp.

För att korta ner en otroligt lång historia så vet jag idag att så krävs det enormt stort tålamod, en stor portion disciplin och även en drivkraft utan dess like för att man ska kunna leva på sina internetinkomster. Jag har arbetat hårt i ett par år och nu börjar jag se riktigt fina resultat.

Alla kan göra precis likadant om man bara är beredd för att jobba för det.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hur påverkas bostadspriser av coronakrisen?
Sälj din begagnade bil effektivt
Bästa sättet att förhindra ett dåligt köp
Om att låna eller tjäna när man fattas pengar
Skapa en ekonomisk trygghet