Du är inte inloggad.

Artikel

Hälsofördelar med Chlorella

 

Chlorella är en av världens mest vitaminrika tillskott. Anledningen chlorella är så effektiv för att ge dig yngre hud och för att öka immunförsvaret är att det naturligt ökar nivåer av vitamin A, vitamin C och glutamin i kroppen vilka stärker kroppen samtidigt som de eliminerar fria radikaler och skyddar cellerna.

Genom att bara ta 1 tesked eller ett par kapslar dagligen av ett rent chlorella som kosttillskott så kan du se resultat på så lite som två veckor.

 

 

Stärk kroppen mot virus

Ett väl fungerande immunförsvar har förmåga att angripa och förstöra skadliga celler innan de har en chans att ta tag och skapa virus, sjukdomar och infektioner. En ny medicinsk studie fann att Chlorella hjälper bekämpa sjukdomar på flera olika sätt genom att stärka immunförsvaret naturligt. Chlorella kan effektivt tas i förebyggande syfte då det stärker det immunförsvaret, så våra kroppar reagerar på rätt sätt när de utsätts för angrepp. För det andra, eftersom tillskottet tar bort tungmetaller och gifter från kroppen så är vi mindre benägna att drabbas av förkyldningar.

 

 

Sänk ditt blodsocker och kolesterolvärde

Typ 2-diabetes och högt kolesterol är två av de allvarliga kroniska sjukdommar som drabbar många Svenskar varje år. År av felaktig kost, stress och sömnbrist har lett många att en eller båda av dessa diagnoser. Det har visat sig att doser av 8000 mg chlorella per dag (uppdelat i 2 intag dagligen) hjälper till att sänka kolesterol och blodsockernivåerna naturligt tack vare det höga vitaminvärdet.

 

Tillskottet hjälper till att stabilisera kolesterolnivåerna och har lett till en förbättring av blodglukos. Chlorella aktiverar ett antal gener på cellnivå som förbättrar insulinkänslighet och uppmuntra en hälsosam balans i kroppens celler.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Maria Åkerberg Brun Utan Sol
Hjälpmedel i Stockholm & Sverige
3 tips för att bli av med ärr
Tandblekning och hur du får vita tänder?
Viktminskning