Du är inte inloggad.

Artikel

Var kan man deffa?

Att få ett sexpack på magen och snygga muskulösa ben kan kännas som en dröm, men för många så är det här verklighet. Genom att deffa så kan man nå målet om svällande muskler, men var kan man deffa? Här är några förslag på var du kan dra igång med träningen som kommer att ge dig en helt ny kropp…

På gymmet

På gymmet kan man helt klart få ordning på det där med muskler och fett. Om du redan är medlem i ett gym så ska du ta reda på om det finns någon som kan agera som din personliga tränare och hjälpa dig med deffen. Det här är viktigt för utöver träningen så måste du få ordning på din kost och det här kan en personlig tränare hjälpa dig med.

Hemma

Om du redan kan det där med träning så kan du även utföra deffningen hemma. Du kommer att behöva lite träningsredskap som vikter och så kanske ett löpband eller något annat att värma upp med. Hemmadeffen kräver mer disciplin men den är fullt möjlig.

På boxningsklubben

Om du är medlem i en kampsportsklubb eller boxningsklubb så kan du även här deffa och då kanske tillsammans med andra som du tränar med. Det är faktiskt rätt vanligt att man inom olika sporter sysslar med styrketräning och då har man tillgång till gym ed rätt utrustning. Sedan så är det förstås så att man alltid ska diskutera saken med sin coach innan man drar igång arbetet med att bygga muskler och bränna fett. Vägledning från en person som verkligen kan och förstår är aldrig dumt. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Rätt planering av din träning och kost påskyndar garanterat dina resultat.
Nike Mercurial - historien om fotbollens superskor
Sportdryck för hela dagen
Massageprodukter från Zen Products
3 tips innan du tar fram cykeln inför våren