Du är inte inloggad.

Artikel

Varför jämföra priser på vuxenleksaker?

När man handlar online är det för de allra flesta naturligt leta efter den butik som erbjuder den eftersökta produkten till billigast pris. Problemet är bara att det kan vara svårt att själv leta upp alla webbutiker som erbjuder vad man är ute efter. Just därför finns sidor som pricerunner och prisjakt, som gör jobbet åt dig. De listar alla butiker som säljer en specifik produkt, och även till vilket pris man kan köpa produkten där.

På prisjakt och pricerunner kan man också ofta läsa recensioner eller kommentarer om den produkten man vill ha. Det gör att det blir lättare att veta om produkten är bra eller inte. 

När det kommer till vuxenleksaker så som dildos eller vibratorer kan det vara lite lurigare, då man konventionella jämförelsesajter främst fokuserar på mer alldagliga produkter. Det är här dildolistan.se kommer in i bilden. Vi testar och recenserar sexleksaker samt prisjämför dem hos de allra flesta vuxenbutikerna på nätet. Detta för att du ska ha en pålitlig källa till de bästa priserna även när du handlar dessa typer av produkter.

Sex och vuxenleksaker har historiskt sett varit lite tabu, men i dagens allt öppnare samhälle får dessa en mer central plats i debatten vilket vi vill bidra till. Tjänster så som jämförelsesajter eller recensenter och även debattörer och bloggare är med och påverkar debatten i positiv riktning då allt fler upptäcker sin sexualitet och att ett bra sexliv faktiskt kan bidra till en bättre hälsa.

Just nu är det fortfarande vanligare för kvinnor än för män att handla sexleksaker. Detta är på väg att balanseras upp och allt fler manliga sexleksaker blir tillgängliga på marknaden. De första sexleksakerna var helt och hållet riktade till kvinnor, men verkligheten är i dagsläget en annan. Utbudet av manliga sexleksaker ökar nästa dagligen.

För kvinnor är de mest populära produkterna för tillfället så kallade "lufttrycksvibratorer" där Satisfyer pro 2 next generation är väldigt het just nu. För män finns en lösvagina som heter fleshlight flight pilot vilken går varm hos vuxenbutikerna. Självklart kan du jämföra priser på dessa och även läsa våra oberoende recensioner på dildolistan.se 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

3 tips på hur du inte förlorar gnistan som ett par
Tillbehör till iPhone 5- Nyttiga tips
Köpa skor på nätet för stora rabatter
Att ge bort choklad som present
Svårt för långa killar att hitta välsittande kläder