Du är inte inloggad.

Artikel

Whiteboardtavlor – ett måste för kontoret

En eller flera whiteboardtavlor är ett måste för varje kontor med flera anställda. På en whiteboardtavla är det enkelt att rita upp grafer och diagram samt informera om aktuella händelser inom företaget. Genom att använda whiteboardtavlor sparar man papper och de står klara för användning när man än behöver det. Man kan skriva och rita på whiteboardtavlan, och eftersom den även är magnetisk är det lätt att hänga upp saker på den. Efter mötet eller konferensen är det enkelt att rengöra whiteboardtavlan och skriva nya saker på den.

Många användningsområden
Whiteboardtavlor, eller WB-tavlor som de också kallas för används flitigt av företag och skolor, men de förekommer även i vanliga hem. Det kan vara praktiskt att skriva upp veckans schema, inköpslistan eller andra saker som man inte vill glömma bort på en mindre whiteboardtavla som hängts upp på ett synligt ställe i hemmet.

Välja whiteboardtavla
Idag finns det ett stort urval av olika WB-tavlor. Före man gör slag i saken och köper en tavla kan det vara bra att ta sig en funderare över vilka krav man har på whiteboardtavlan. Hur stor ska den vara, ska den ha några särskilda funktioner osv. Besök gärna fysiska butiker för att prova olika WB-tavlor i verkligheten och se hur bra de fungerar även om du har tänkt köpa din whiteboardtavla på internet.

Köpa en whiteboardtavla
Det finns fysiska butiker som säljer WB-tavlor, men ofta kan man hitta ett större utbud på nätet. Att handla på nätet har även andra fördelar, som till exempel nedsatta priser. Med nätet har man hela världens whiteboardtavlor framför sina fötter vilket gör det enklare att jämföra priser och till sist även klicka iväg en beställning.

Klicka här för att komma till en webbutik med allt inom kontorsmateral.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Klockor anno 2013
Kopieringspapper: större kvalitetsskillnad många tror
Kiel James Patrick
Vilken handväska ska du välja?
Vad är pastörisering?