Du är inte inloggad.

Artikel

Parajumpers varumärke kan erbjuda riktiga mästerverk

Parajumpers varumärket inspirerad av uniformer levereras till 210th Rescue Squadron

Parajumpers är ett varumärke känt över hela världen för att göra jackor som är resistenta mot alla väderförhållanden. Varumärket grundades 2005, har nu flera butiker och den enda e-handel inom den officiella hemsidan.

Parajumpers är en balanserad kombination av design och praktiska som ledde varumärket, grundades 2005, för att spela en betydande roll i branschen med ett nätverk av butiker över hela världen och den elektroniska handeln inom den officiella hemsidan.

Parajumpers är ett samarbete mellan Ape & Partners SPA och Massimo Rossetti efter en chans möte med en man tillhöra en ansedd räddningsteam arbetar i den förrädiska territorium Alaska. Idag signaturen representerar en referenspunkt för mode inom ytterkläder.

Parajumpers

Parajumpers Sale, försäljningspolicy

Parajumpers är synonymt med jackor designade med mycket resistenta och hållbara element, som kan stå emot alla väderförhållanden. Den högkvalitativa uttryck tillsammans med en förfinad design har gett märket en prestigefylld roll i klädindustrin. Den försäljningspolicy Parajumpers ser öppnandet av flera butiker runt om i världen. Nyligen, med framgången för e-handel, har märket skapat den enda officiella e-handel, var man kan köpa de mest kända ledarna. Listan över portaler har tillstånd att sälja produkter PARAJUMPERS är tillgänglig på den officiella webbplatsen.

Parajumpers kollektionen 2014

De nya våren sommaren Parajumpers

Med ankomsten av sommaren varumärket har presenterat Parajumpers kollektionen 2014. Den föreslagna linjen erbjuder en rad innovativa ledare, med en hänvisning till de uniformer som levereras till fallskärmsjägare som tillhör den 210th Rescue Squadron. Kollektionen designad för män, kvinnor och barn är redan synliga på den officiella hemsidan.

För mer information om linje Parajumpers besök den officiella Facebook-profil.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vinterrea 2014 på Spartoo - fler än 30 000 modeller med upp till 60 % rabatt!
Förrådstält - en snabb och billig väg till god förvaring
Tulpaner, Sveriges populäraste blomma!
Bli ordentligt påklädd till bröllopet som man.
Barnkläder som funkar i ur och skur