Du är inte inloggad.

Artikel

Återhämta dig efter träning med massage

Flowlife

Känner du dig lite stel, har ont någonstans eller behöver massage efter träningen för att skynda på återhämtningen? Du behöver inte gå till någon massör varje vecka, utan på Flowlife hittar du ett antal effektiva massageprodukter som gör att du känner dig avslappnad och du mår mycket bättre.

Flowpillow

Flowpillow är en Trådlös massagekudde som kan ge dig nackmassage, ryggmassage m.m. det är bara fantasin som sätter gränserna här. Flowpillow har en enkel design som gör den lätt att ta med. Du kan ta med dig den på t.ex. tåget, bussen eller t.o.m. kontoret. Den har två timmars batteritid och kan ge värme samtidigt som den masserar. Du ökar eller minskar intensiteten genom att minska eller öka trycket på kudden.

Flowroller

Flowroller är en foamroller som med hjälp av din egna kroppstyngd och en vibrerande motor stimulerar dina muskler på så sätt att knutar tas bort och lindrar värk för att säkerhetsställa en god och bättre flexibilitet samtidigt som den mjukar upp spända muskler.

Flowfeet

Detta är en fotmassage i världsklass! Flowfeet masserar dina fötter med 3 olika program för dina fötter.

  • Program 1: Fokuserar mer på hälen och tar bort spänningar i främre och bakre fot.

  • Program 2: Denna är lite mer intensiv än dem andra programmen då den kramar om foten och sedan släpper foten i en lugn rörelse för att blodcirkulationen i foten ska öka.

  • Program 3: Samtidigt som hälen kläms åt så drar den isär mellanfotsbenen och sedan släpper greppet för att foten ska slappna av.


Flowfeet är inspirerad av professionella fotmassörer och proffs som har varit med och hjälpt till att se till att fotmassagen blir så skön och bra som möjligt.


Efter massagen ska du känna att du mår mycket bättre och att du är redo att köra på!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Massageprodukter från Zen Products
Träningsmaskiner man kan ha i hemmet
MusclePharm - Nya trenden av träningskläder?
Sportdryck för hela dagen
Sportdryck