Du är inte inloggad.

Artikel

Affärssystemet Pyramid

KR System

KR System AB är Sveriges största återförsäljare av affärssystemet Pyramid Business Studio. Vi erbjuder kompletta, omsorgsfullt utvalda IT-lösningar inom affärssystem, teknik och affärsinformation. Som helhetsleverantör så sköter vi installation, konsultation och driftsupport.

 

Affärssystembla pussel

Affärssystemet Pyramid Business Studio är ett komplett och funktionsrikt affärssystem som innehåller rutiner för ekonomi, logistik, tillverkning, CRM, projekthantering, butikssystem, e-handel och olika mobila lösningar. Affärssystemet har en välutvecklad funktionalitet och ett lättarbetat gränssnitt. Affärssystemet är uppbyggt av moduler och passar för de flesta företag.

Med hjälp av Centraler i affärssystemet Pyramid Business Studio, samlas viktiga funktioner i ett och samma fönster med länkar till sökstudio och registreringsrutiner.

Affärssystemet Pyramid gör det möjligt för företaget att utvecklas smidigt i egen takt. Från ett en-användarsystem till ett helt nätverk och med moduler som förbättrar hanteringen av det växande företaget. Pyramid produceras och utvecklas av Unikum datasystem AB i Lund. Unikum kan även matcha behovet hos större affärskedjor där programvaran är uppbyggd och speciellt designad utifrån mycket speciella krav.

Idag finns ca 6 000 installationer av Pyramid Business Studio. Pyramid affärssystem inriktar sig framförallt mot branscherna tillverkning, handel, konsult, entreprenad och service. Med hjälp av olika moduler kan affärssystemet byggas upp för att passa din verksamhet.

 

Affärsinformationrod pussel

En annan viktig del i vår helhetslösning, där vi erbjuder detaljerad och ständigt uppdaterad affärsinformation. VI är auktoriserade agenter för UC:s hela sortiment av produkter och tjänster inom områden som marknads- och kreditinformation. Affärsinformationen kan integreras och uppdateras direkt i ert affärssystem.

Mängden affärsinformation växer ständigt. Bara i Sverige finns det ca. 1 miljon aktiva företag och organisationer. Behovet och nyttan med tillgång till aktuell affärsinformation växer. Kreditinformation används för kreditupplysningar, kreditbedömning och andra liknande bedömningar av ekonomiska risker.

 

Teknik & Supportljusbla pussel

Vi är certifierade Microsoftpartners och leverantörer av hårdvara från HP, Fujitsu med flera. Vi kan erbjuda en komplett IT-plattform och support för att hantera er datordrift. Vi behärskar också alla kringliggande teknikfrågor som gäller Pyramid.

IT-miljön består ofta av en rad olika produkter som ska samverka med varandra. Vi erbjuder en helhetslösning som innebär att ni bara behöver ringa ett telefonnummer.

Ni får tillgång till tekniker, systemkonsulter utvecklare och säljare som är väl insatta i Ert system. Även Ni som har en egen IT avdelning eller en extern IT partner som sköter Ert nätverk, kanske ibland behöver extra resurser eller specialistkompetens.

 

 

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Kommer AI att på verka online gambling?
Affiliate i webbhotell nichen
Sökoptimering av det bättre
Datorhjälp Kumla
Här hittar du svenska biluppgifter på nätet