Du är inte inloggad.

Artikel

Att Göra Sin Egen Tandblekning Hemma är Enkelt och Säkert

De som går till tandläkaren för att bleka tänderna har inte förstått att det är mycket enklare att bleka tänderna hemma. Att göra sin tandblekning hemma är både billigare och enklare än att bleka tänderna hos en tandläkare, och därför förstår jag inte varför någon skulle vilja gå till tandläkaren, betala flera tusen och sedan få en extremt stark gel i munnen under en timme.

Jag gör alltid min tandblekning hemma (med ett kit från http://www.tandblekningsbutiken.se), då jag kan hitta på andra saker medan jag gör det. Jag brukar till exempel diska eller dammsuga medan jag har en tandblekningsskena i munnen, vilket gör att det inte är jobbigt alls att bleka tänderna. Därför tycker jag att man inte ska slösa tid och pengar på att gå till tandläkaren för att göra det.

Det finns väldigt många olika produkter på marknaden inom tandblekning, och speciellt om man vill göra sin tandblekning hemma. Jag kan varmt rekommendera Tandblekningsbutiken.se som har lyxig tandblekning till väldigt bra priser. Jag har köpt ett tandbleknings-kit där ett antal gånger och får alltid samma snygga resultat - riktigt vita tänder!

Tandblekning hemma vill jag alltså slå ett slag för, då många inte förstår vilket bra självförtrående man får av att bleka tänderna hemma. Dessutom gör man inte ett stort hål i plånboken, som man gör om man går till tandläkaren och då kan man unna sig tandblekning några gånger om året. Om man göra det ordentligt ska man använda ett kit med tandblekningsskena och tandblekningsgel, medan om man vill ha en långsam start kan man köpa tandblekningsremsor som är lite mildare.

blek tänderna hemma, det ger dig ett vackert leende, bra självförtroende, och pengar kvar i plånboken som du kan spendera på roligare saker än tandläkarbesök!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Stereotyper och förebilder
Apotekens historia
Personlig assistans på ett nytt sätt!
Varför man får bristningar av träning
Testa din hörsel och öka din livskvalitet med nya hörapparater