Du är inte inloggad.

Artikel

Hur grönt te kan hjälpa dig gå ner i vikt naturligt

Grönt te är laddat med antioxidanter och olika ämnen som alla är bra för hälsan. Många studier har visat att grönt te kan öka fettförbränningen vilket kan få dig att gå ner i vikt. Nackdelarna med detta är att smaken än ganska besk men nu kan du få i dig alla fördelar med detta tillskott genom att dricka te.

 

När du dricker en kopp grönt te kan du få i dig mängder av nyttiga ämnen och grönt te innehåller mycket mindre koffein (24-40 mg) än en kopp kaffe (100-200 mg) men ändå tillräckligt för att ha mild effekt.

 

Koffein är en välkänd stimulerande fettförbränning och öka prestationsförmågan och denna mindre mängd kan ge effektiva resultat när du vill gå ner i vikt utan att uppleva några negativa biverkningar. Grönt te fettförbränning och prestationsökande tillskott innehåller ett omfattande utbud av antioxidanter och den mest kraftfulla av dessa är EGCG (Epigallocatechingallat) som är ett ämne känt för att öka ämnesomsättningen.

 

De aktiva föreningarna i grönt te kan hjälpa till att öka förbränningsprocessen genom att öka effekterna av vissa fettförbränningshormoner. Koffein och EGCG (båda finns naturligt i grönt te) kan faktisk ha en synergistisk effekt och kombinerat hjälpa dig att tappa i vikt.  Slutresultatet är att fettcellerna bryter ner mer fett när du intar grönt te för ökad fettförbränning, dessa släpps ut i blodet och blir tillgänglig för användning som energi av celler och omvandlas lättare till muskler istället för till fett.

 

Grönt te ökar din fettförbränning, speciellt under träning. Om man tittar på etiketten på nästan varenda viktminsknings-och fettförbränningstillskott är chansena mycket stora att du hittar grönt te bland ingredienserna. Detta är anledningen till varför 100 % naturlgit extrakt av grönt te är ett av de mest effektiva tillskotten för viktminskning.  Flera vetenskapliga studier har visat att grönt te upprepade gånger har visat sig kunna öka förbränningen av fett, speciellt i kombination med träning och i kombination med en fettsnål diet och regelbunden motion.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ögonlaser återhämtning försiktighetsåtgärder
c/o ULRIKA DAVIDSSON
Det är inte bara billig parfym som kan ge allergi!
Tips för att öka din viktminskning
Laserbehandling Stockholm