Du är inte inloggad.

Artikel

Att köpa receptfria läkemedel online


På onlineapotek finns alla möjliga receptfria läkemedel mot flera olika typer av hälsoproblem, tillstånd och åkommor. Från traditionella huvudvärkstabletter och hjälp med att sluta röka till naturmedicin, hälsokost, kosttillskott och medicinsk utrustning.
 

Fördelar med att handla online

Det finns flera fördelar med att kunna beställa medicin, receptfria läkemedel och tillbehör i ett onlineapotek. För det första är det många som har svårt för att komma iväg och därför skjuter upp sina apoteksärenden. Därför kan det vara skönt att sitta hemma och i lugn och ro söka information om din sjukdom, åkomma eller symptom. Du kan handla när du är säker på vilken produkt du behöver.
 

För det andra kanske det är lite pinsamt att prata om sitt problem. Inte alla är bekväma med att prata öppet om för tidig utlösning, svettningar, hemorrojder, analklåda, inkontinens, erektionsmedel, könssjukdomar eller sexleksaker med en främmande apotekare på ett proppfyllt apotek i rusningstid.
 

När du handlar på mecindo.se är du 100% anonym och beställningen levereras på några få vardagar i en diskret förpackning. Ytterligare en fördel med att handla online är att du kan beställa dina apoteksprodukter dygnet runt och därmed slippa köer.
 

Viktigt att veta vid köp

Du har 14 dagars returrätt om varan är oanvänd, precis som i alla andra webbutiker, men det finns ett undantag! Du har ingen returrätt när du köper läkemedel online. Anledningen är att apotek inte får sälja vidare receptfria läkemedel som kommit i retur från en kund eftersom de inte längre kan garantera att produkten hanterats och förvarats korrekt. Här kan du läsa mer om leverans och retur.


Kontakta gärna kundtjänst om du har några frågor!
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Tandläkare Kungsgatan
Verktyg för att klämma pormaskar
Fina tänder Stockholm
Att tänka på när du vill minska i vikt
Så fungerar kontaktlinser