Du är inte inloggad.

Artikel

Bada spabad är romantiskt

 

Många människor drömmer om ett spabad utomhus. Badkulturen har verkligen tagit fart de senaste åren och nu är vi många som har ett spabadkar eller en badtunna hemma på tomten. Inte så konstigt kanske eftersom priserna blivit betydligt bättre och också utbudet. Förr var det väldigt populärt att bygga en bastu hemma i huset men idag lägger de allra flesta hellre pengarna på ett lyxigt spabad istället.

Är det värt att satsa på ett spabad?
Den frågan är inte så lätt att besvara men om du ofta drömmer om att kunna bada varmt och länge och inte bor nära någon badhall eller hav eller sjö så kan det vara en investering som du verkligen kommer att nyttja. Med ett spabad utomhus har du möjlighet att sjunka ner i varmt vatten vilken dag som helst under hela året. Ett spabadkar är en mycket tålig konstruktion och fungerar optimalt både inne som ute, sommar som vinter.

Tänk så här – vad kan vara mer romantiskt än att krypa ned i ert spabadkar en fredagkväll efter jobbet, med ett glas bubbel i handen och bada under stjärnhimlen? Inte mycket som slår det tycker jag. Ett gott vin, lite ost och mycket kärlek, precis vad en utarbetad människa behöver en fredagkväll, eller hur? Skippa Idol och Melodifestivalen och njut av tystnaden istället.

Ett spabadkar kan också vara en trevlig social aktivitet eftersom både vänner och bekanta med glädje delar det med dig. En god middag med vännerna som avslutas med lite bubbel i ert spabad utomhus kan inte annat än att bli en succé. För dig som har barn eller barnbarn kan det aldrig slå fel med ett dopp i en varm pool och ni lär bli kompisarnas favoritplats för barnen utan tvekan.

För lite extra stämning kan man installera LED-lampor i spabadet som lyser upp vattnet på kvällen, en riktigt mysig känsla faktiskt. Och varför inte lite soft musik när du ändå slår på stort? Inbyddg stereo finns som ett tillval till många spabadsmodeller.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Renovera trappa
Fastighetsmarknaden på Mallorca
Ekonomisk oberoende på fastigheter
Fastighetsbox för alla!
Sveriges bästa kontorsmaterial