Du är inte inloggad.

Artikel

Eldstäder utan skorsten hos Eldstadsbutiken

Eldstadsbutiken är ett nyskapat företag som bildades under början av 2017 med syfte att sälja trevliga etanolkaminer. Deras utbud består av cirka 40 olika eldstäder med en innovativ design, ni hittar eldstäder som kan placeras på vägg, golv och bord. Hemsidan är trevligt uppbyggd och enkel att navigera. 

Eldstäderna som finns hos Eldstadsbutiken är enkla att använda och vid eldning avges ingen rök, lukt eller sot. Till skillnad mot en vanlig braskamin avger inte en etanolkamin lika mycket värme, men de oftare en mer dekorerad design vilket gör att de passar bra in i de flesta hem. Den andra skillnaden vilket är en stor fördel för en eldstad utan skorsten är att de blir varma direkt, ni slipper allt problem som man oftast har vid tändning av en braskamin. En vanlig etanolkamin kan nå en effekt på cirka 2-4 kW, och självklart finns det större kaminer som avger en massa mer energi. Materialet som eldstäderna är tillverkade i är oftast rostfritt stål eller pulver lackat järn, det är inte ovanligt att brännaren skyddas av en liten glasskiva. Man vill ju inte att folk ska stoppa in sina händer i kaminen för att känna ifall det är varmt.

Oavsett vad ni är intresserade av kan ni säkert hitta något som faller i er smak hos Eldstadsbutiken. Priserna hos Eldstadsbutiken varierar från 2 000 – 10 000 kr beroende på vilken storlek ni vill ha på er kamin. En sak som är viktig att poängtera är att en etanolspis skall inte köpas för att använda som primär värmekälla utan skall endast användas som en sekundär värmekälla som ökar temperaturen några enstaka grader. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Sveriges bästa priser för stenprodukter
Unika och prisvärda designmöbler
Fördelarna med postboxar
Renovera hus
Badrumsrenovering Haninge