Du är inte inloggad.

Artikel

Billig marknadsföring

Som småföretagare gäller det att använda både tid och pengar på ett effektivt sätt. Att nå nya marknader och målgrupper genom billig marknadsföring eller till och med marknadsföring som är helt gratis kan nya kunder knytas till firman på ett väldigt fördelaktigt sätt. Klassisk reklam i form av tidningsannonser kan vara värdefullt, men det gäller att hitta kanaler som är rätt för just ditt företag. Det kan till exempel handla om att annonsera i tidningar som riktar sig mot väldigt specifika läsare och målgrupper.

Digital marknadsföring

Att nå ut med ny information online genom att sprida nyheter och guider på nätet är ett tillvägagångssätt som fler och fler småföretag börjar använda och bemästra. Publicering online kan göras på ett antal olika sätt, och genom att planera noga och att endast publicera kvalitativa artiklar som faktiskt kan hjälpa andra surfare kan man också öka trafiken till den egna webbplatsen. Förutom den vanliga trafiken bidrar publicerade artiklar genom att länkar byggs in i texterna och pekar mot din egen hemsida. Bara i Sverige görs det miljoner sökningar på ”Google” varje dag, och att göra sig synlig för dessa personer kan vara ett av de mest effektiva sätten att marknadsföra sig på. Framför allt för verksamheter med liten budget.

Hemsidan som marknadsföring

Fokusera på att uppdatera företagets webbplats kontinuerligt. De besökare som hittar in till ditt företags hemsida har hamnat där för att de söker information om ditt företag eller dina produkter, så att arbeta seriöst med att tillgodose dessa behov är viktigt. Att ge hemsidans besökare relevant information är viktigt om man vill kunna maximera sitt företags potential. Över lag handlar det om att skapa en tydlig webbplats som logiskt redogör för alla tänkbara frågor som kan dyka upp. Fyll hemsidan med informativa texter och snygga illustrationer och bilder. Marknadsföring online kan alltså vara både billigt och effektivt för en verkamhet.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Använd lagringssystem för elektroniska dokument för optimal säkerhetskopiering
Öka trafiken till din webbplats
Vad kostar det att anlita en webbyrå?
Vad innebär tekniken AMP (Accelerated Mobile Pages)?
Fallgropar med Casino på Nätet