Du är inte inloggad.

Artikel

Budget studentskiva

Efter tolv år i skolan längtar nog de flesta ungdomar efter att ta studenten. Och vem vill inte arrangera den bästa studentskivan? För dig som inte vill eller kan betala skjortan, men som gärna vill göra det bästa av en sparsam fest, se till att hitta alla de nödvändiga attiraljer för att just din fest skall bli en fest i stjärnglans. Till exempel kan ni spara pengar på att köpa en klänning eller kostym på second hand, kanske låta en skräddare sy till eventuella storleksskillnader. Hämta inspiration på bloggar som Pinterest eller andra kreativa bloggar, där kan ni också söka bland fina bordsdekorationer.

Varför inte plocka  små buketter från trädgården och ställ ut på borden? Istället för att hyra stort band till kvällens musik kan ni be en nära vän med musikintresse att sätta ihop en spellista, och i tillägg kan ni ha lekar på kvällens underhållningsprogram, allt för att skapa en kul och mysig atmosfär. En pryl som dock är väsentlig för studentskivan är studentmössan. Hos CL Seifert kan ni köpa studentmössor av bästa kvalité genom flera generationer. 

 

Tips på billiga studentmössor

De första studentmössorna gjorde sin entré i början av 1840-talet då den dåvarande skandinaviska studentrörelsen växte sig stor i och med det första nordiska studentmötet i Uppsala år 1843. Under denna tiden var huvudbonad en naturlig accessoar till övriga klädesplagg och något som användes till vardags.

Idag kan studentmössan sägas vara det viktigaste inslaget i dresskoden för din studentskiva. Ni som gärna vill arrangera en billigare studentskiva men som fortfarande vill kunna vara med och påverka den stora dagen kan leta bland en rad olika studentmössor hos CL Seifert.

Studentmössan är kanske den viktigaste delen av studentklädseln och den skall helst bäras med stolhet. Det finns många olika modeller även för den som har en begränsad budget. Du kan välja att designa din studentmössa precis så som du vill ha den. Eller du kan välja en organisk variant där materialen är noga utvalda och passar dig som vill tänka klimatsmart när du köper din studentmössa. Basmössan är den klart billigaste studentmössan och är en modell som passar de allra flesta. 

 

En studentskiva att minnas

Studentskivan är en stor händelse i var individs liv, och vem vill inte vara med till att skapa den bästa förutsättningen för en fantastisk fest? Studentskivan med familj och vänner får gärna bli en kväll att minnas genom livet.

Med rätt verktyg och små finesser kan du med få medel skapa en härlig atmosfär som inte kan köpas för pengar. Se över din budget och prioritera rätt, börja i det stora och skala ner på de större posterna, sedan kan du lägga till eller ta bort mindre utgifter. Se till att involvera din familj och vänner så att alla kan vara med och hjälpa till.

Även om studentmössan kanske hör till en av de större utgifterna kan du hitta en modell i snygg design som passar de flesta plånböcker hos CL Seifert. Med lite kreativitet och sparsamhet kommer din fest gå till historien som en oförglömlig dag. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

En mattebok på nätet
Om man behöver en advokat i Helsingborg
Karriärutveckling genom lärlingsutbildning
Berika ditt liv – läs på distans
Körkortet i handen efter vår intensivutbildning