Du är inte inloggad.

Artikel

Byta fönster i Stockholm?

Genom ett fönsterbyte kan du spara energi och sänka din värmekostnad. Det finns några saker som du bör tänka på innan du väljer fönster. Medför fönstren att det blir ett förstärkt inbrottsskydd? Ger fönstren den bästa möjliga isoleringen och kan de öppnas utåt? Är fönstren underhållsfria och priser det lägsta möjliga, samt leveranstiden den kortaste? När du finner svaren på dessa frågor, har du möjlighet att välja den modell som passar dig bäst.

Fönster i Stockholm installerar bland annat ordentliga och äkta träfönster, underhållsfria aluminiumfönster, pvc-fönster och energisnåla treglasfönster med godkänt U-värde. Med det senare, menas att fönstren påvisar hur mycket värme som går ut genom dem. Fönster med ett lågt U-värde är energieffektiva och ger en högre temperatur på det inre glasets yta, vilket innebär en bättre komfort inomhus då kallrasen försvinner.

Pvc-fönster, det vill säga fönster tillverkade av polyvinylklorid, är ett allt vanligare alternativ till träfönster. Detta mycket beroende på fördelarna både när det gäller kvalité och rent ekonomiskt. Inom EU är pvc-fönster idag helt dominerande.

Vill du ha specialfönster vid fönsterbyte i Stockholm, till exempel runda fönster eller blyinfattade glasfönster, klarar vi även av att tillhandahålla dessa. Leveranstiderna kan variera något beroende på om fönstren finns hos oss i lager eller om de är måttbeställda. Normalt tar det cirka 5 arbetsdagar för att få produkter som är lagerförda, 4-5 veckor för pvc-fönster och cirka 7 veckor för träfönster.

Efter överenskommelse med dig bestäms ett datum för leverans. Vi ger dig alltid ROT-avdrag och minst 5 års garanti samt uppföljning på våra arbeten. Överlämna jobbet med fönsterbyte i Stockholm åt oss, så garanterar vi att du inte kommer att bli besviken.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Sveriges bästa priser för stenprodukter
Minihus är en form av prepping
Kristallkronan - en spännande historia
Behov av behandlingshem?
Skäl att prova hemlevererade matkassar