Du är inte inloggad.

Artikel

CNC-fräsning och CNC-svarvning

När en ny produkt eller mekanisk del skall tillverkas väljer många att tillverka den med hjälp av skärande bearbetning. Detta innefattar oftast CNC-fräsning och CNC-svarvning. Metoden bygger på att material avverkas från ett utgångsämne såsom exempelvis stång, plåt eller rör. Därefter skär man med verktyg ut detaljens utseende operation för operation.

Vad som kommer mer och mer inom skärande bearbetning är automatiska processer där maskinerna har blivit mer komplexa. En svarv kan kombineras med en fräs och resultatet är en maskin som tar det bästa egenskaperna från båda maskinerna. Med moderna maskiner så kan man skära fram komponenter snabbt och exakt. Detta gör det möjligt för verkstäder att leverera både stort och smått, och att öka omsättningen med den maskinpark som finns.

I många fall efterfrågas i första stadiet en prototyp från kunden som skall utvärderas innan produktion av större serier startas. Detta kan vara en god ide för att spara både tid och pengar.

Det går idag smidigt att beställa CNC-frästa och CNC-svarvade detaljer från en mekanisk verkstad med hög kvalitet och till rimliga priser. Att samtidigt låta ytbehandla delarna som exempelvis anodisera aluminiumdetaljer, leder till ett smidigt förfarande som påverkar totalpriset positivt.

Vi erbjuder snabba leveranser och bra priser utan att någonsin tumma på den höga kvaliteten i arbete och produktion. Möjligheter till skräddarsydda lösningar och helhetsbilder finns alltid så kolla med oss vad du vill ha hjälp med

Det finns ett flertal företag som säljer tjänster inom CNC-fräsning, CNC-svarvning, laserbearbetning, trådgnistning. Genom att satsa mer på tekniken och mindre på flashiga lokaler så kan man skapa utrymme för att ha lägre priser än konkurrenterna och därigenom få nöjdare kunder.

På Kungsbacka Konstruktion & Skärande Bearbetning kan man få hjälp med alla sina behov av detaljer. Allt från enstyckstillverkning till större serier i de flesta material, snabbt och till bra priser.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

5 topp anledningar till att köpa sig en begagnad bil
Bra klätterservice
Spådom och tarot online
Ta hand om din bilmotor
Skrota metalliskt avfall