Du är inte inloggad.

Artikel

Det är skönt att vara utomhus på sommaren

På sommaren vill vi vara utomhus mer men den svenska sommaren kan göra det svårt på flera sätt. Dels så kan det vara alldeles för regnigt och kallt och dels så har vi de eviga myggen. Vilka lösningar finns?

Gör det varmt utomhus

Ett sätt att förändra temperaturen är att använda en gasolvärmare från Bauhaus eller annat svenska hus och hem varuhus. Det här är inte dyrt och det gör det fullt möjligt att sitta utomhus och äta och umgås trots att det inte direkt är varmt.

Dessutom går det ju att få en varmare uteplats genom att se till att få lä. Du kan ställa upp en skärm och även ha någon form av tak över sittplatsen. Det ökar mysfaktorn och gör det lättare att trivas utomhus sommarkvällar då temperaturerna påminner mer om vår och höst.

Det finns inga dåliga väder…

Ett känt outhärdligt ordspråk är att det inte finns några dåliga väder, bara dåliga kläder. Fast det här är ju sant. Om du vill vara utomhus på sommaren när det är kallt är det ju faktiskt bara att dra på en extra tröja och kanske också ett par strumpbyxor. Det gör det mycket lättare att vara utomhus länge och glömma bort att det duggar.

Mörda myggen innan de sticker

Vad gäller myggen så är kläder en hjälp. Bara ben drar åt sig fler mygg. Men det finns ju också krämer och andra myggdödare som du kan använda för att slippa sticken som sedan leder till klåda. Det finns också myggfångare som kan rensa bort myggen så att uteplatsen är fri från dem under hela sommaren.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Verner Panton
Låt proffsen ta hand om städningen
Flyttkartonger till din flytt
Markarbete Stockholm
Så putsar du dina fönster!