Du är inte inloggad.

Artikel

Fasadrenovering Stockholm

Landmark byggnader erbjuder dig exceptionella möjligheter med magnifik utsikt över omgivningen och floden. En ö erbjuder rymliga kontor med naturlig belysning från tre sidor och är bekvämt beläget. Parkering på plats och enkel tillgång till restauranger i staden och transport och kaféer från floden har varit extra fördelar. Lease Commercial Property idag innebär ett urval av historiska webbplatser med modern utveckling som passar energi 5star green-level utveckling. Större vyer av penthouse lägenheter, takpooler och parkering och kaféer är bara två eller tre av dessa chanser att få ett företag som kommer att imponera dina besökare.
 
Billiga av is Tower erbjuder fantastisk utsikt över hamnar och magnifika kontor med gott om helt naturligt ljus tillsammans med rymliga arbetsytor. Säker underjordisk parkering, exemplarisk tillgång till byggnader och även ett certifierat café på plats ger snabb och enkel mat eller informella mötesrum. En hyresvärdens tillväxtpolitik och närhet till både lokala kaféer och butiker ger en mycket önskad plats. Modernt inredningsarkiv med överdådiga armaturer samt en design som är miljömässigt hållbar, översvämd med solbelysning. Breda kontorsområden ger en hel del inkommande dagsljus, och även den miljövänliga, 5-stjärniga grönnivåns utveckling använder sig av den senaste användningen som ett system för återvunnet vatten. Jorden "Down Under" är en plats där det gamla som friskt sätt anpassar historiska milstolpar med modern miljövänliga förbättringar.
 
Prisbelönta företagare som uppmärksammat Fasadrenovering de minsta faktana har returnerat de kända strukturerna till service. Här är några möjligheter att ta hänsyn till proffsen som vill hyra egendom. En magnifik hamn sida tillsammans med fem minuters promenad till botaniska trädgårdar erbjuder två mängder av källarparkering och också en komplex marknadsplats. Komplexa industriella egenskaper som är miljövänliga har regelbundet takvåningar med spektakulär utsikt. Andra gamla landmärken finns på plats. Arv är gjord av moderna insidor till platser. En inträde kontrasterar med en känsla av god kvalitet och förfining.
 
Tillägget av takpoolen och poolen är en del av de sensationella ovanliga möjligheterna. Ett AC-system ger komfort för öppna och kontorsutrymmen tillsammans med byggnadsskydd och källarparkering. Ett område som domineras av handlare idag erbjuder tillflykt till förlag, artister, världsomspännande webdesigners, webbdesigners och innovativa företag och entreprenörer. Dessa småskaliga isplatser, som separata företag, har äntligen moderna interiörer som har historisk detaljering. En imponerande fasad som bildar en tornliknande struktur ger exceptionellt helt naturligt ljus och frisk luft genom fönster som lätt finns.
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

översättning
Bra sida för press release
FÖNSTERPUTS STOCKHOLM
Alla bör ha en WordPress hemsida
Barninredning? Bli inspirerad i bloggsfären