Du är inte inloggad.

Artikel

Flyttstädning Umeå

Flyttstädning Umeå
Jourstäd är en städfirma i Umeå som utför all form av städning. Vi är experter på städning och vi gör alltid vårt yttersta för att våra kunder ska vara nöjda med de tjänster som vi erbjuder. Du kan anlita för att få allt från flyttstädning till enklare hemstädning till allergistädning eller kanske en rejäl städning i studentkorridoren. Vi utför städning i Umeå med omnejd för både privatpersoner och företag. Vi åtar oss de flesta uppdrag oberoende av storlek och kan oftast hjälpa dig med relativt kort varsel. Vi förstår att det ibland kan kännas övermäktigt att utföra en ordentlig hemstädning eller att putsa varenda fönster på kontoret, lösningen? Anlita oss på Jourstäd Umeå! Vi har erfaren och snabb städpersonal som hjälper dig att ta rätt på oredan och lämnar ditt hem eller lokalen skinande ren! Självklart har vi både fasta priser och timpriser så du kan välja det som passar dig bäst. Kontakta oss för att få pris på den städtjänst som du behöver hjälp med! Vi gör vårt yttersta för att du alltid ska vara nöjda med oss, därför erbjuder vi nöjd kund-garanti på många av våra tjänster.

Västerbotten – Umeå, Skellefteå, Robertsfors, Normaling, Lycksele, Åsele, Dorotea, Storuman, Vilhelmina, Sorsele, Saxnäs, Klimpfjäll, Tärnaby, Hemavan, Ammarsnäs, Holmsund, Norrfors, Obbola, Skellefteå, Örviken och närliggande städer.

En flytt innebär mycket och tungt arbete, kräver oftast specialfordon så som lastbilar och tar ganska ordentligt med tid. Bara tanken på en flytt brukar få en att sucka djupt. Jourstäd Umeå erbjuder nu flytthjälp till alla er i Västerbotten utförd av ett professionellt flytteam som kan hjälpa dig med allt som rör din flytt. Detta innebär att vi hjälper er till en smärtfri och problemfri flytt där vi kan lösa allt från packning till att flytta era saker till den nya bostaden. Önskar du kan du t o m få hjälp med uppackning. Vi sparar på din tid och hjälper er från ett hem till ett annat.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Göra om hemma
Köpa hus eller lägenhet i Thailand
Amortering
Vad är en lamineringsmaskin?
Hitta rätt i bostadsdjungeln