Du är inte inloggad.

Artikel

Från affiliate till SEO byrå

Hejsan till dig läser denna artikel!

Nu är jag tillbaka med en ny artikel där jag vill redogöra för hur vi har gått från att arbeta som affiliate i en av de svåraste av branscher i Sverige till att arbeta med SEO för etablerade företag.

För två år sedan, 2018 skrev jag min första artikel här om vår webbhotell guide. Det har hänt mycket sedan dess. Den webbplatsen är numera störst i Sverige på jämförelser av webbhotell.

Tack vare det lyckade SEO arbetet har vi nu företag som vill ha vår expertis inom området och arbetar idag med ett flertal företag.

Där ibland konstlagret som säljer posters och tavlor. Vi har på en fem månaders period ökat deras trafik från 3000 organiska besökare till över 8000 besökare med hjälp av on-page, off-page samt teknisk SEO.

Vårt Off-page arbete innefattar bland annat domäner som artikelkungen. Vårt sätt att arbeta med off-page är således lite annorlunda till skillnad från många andra SEO byråer. Då vi både arbetar med våra egna domäner, samt med domäner som vi inte äger, men har enkelt att publicera länkar på (Kvalitetslänkar då) samt organiska länkar.

Det viktiga är så klart här hur man bedömer vad som är en kvalitativ länk och vad som är en skadlig länk.

Vidare krävs det också en viss noggrannhet vad gäller effekten en länk har på en webbplats för att kunna göra korrekta analyser.

Detta är extremt viktigt när det kommer till SEO i svårare branscher.

Genom att arbeta med alla tre delar inom SEO:n har vi kunnat skapa enorm framgång på serpen.

Skulle du som läser detta vilja ha hjälp med SEO eller webbutveckling är det bara att höra av sig!

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Varför fattar inte klädbutikerna att vi ser olika ut?
Lakrits
Spara pengar på ditt köp hos SmartPhoto
Att välja örhängen till bröllop
Att hitta skor i stora storlekar