Du är inte inloggad.

Artikel

Gå ner i vikt med teatox te

 

Ett flertal studier har visat att tedrickare, och speciellt de som dricker grönt te gå ner i vikt snabbare än de som inte gör det. Är det daz att stoppa undan gymväska och sätta på vattenkokaren på? Här är några tips på hur du kan hålla dig smal och gå ner i vikt med hjälp av att dricka slim te.

 

 

  1. Välj rätt te

Välj ett viktminsikningste te baserat på dess effektivitet och dina personliga smak. Grönt, vitt, fit tea för fettförbränning och oolong te är kända som de mest effektiva teerna för viktnedgång men även svarta teer kan öka förbränningen. Örtte är mindre effektiva men kan fortfarande användas då alla dessa teer har mängder av fördelar beroende på vad du vill uppnå med ditt tedrickande.

 

Sikta på koffeinhaltiga teer, eftersom det är mer energigivande än andra teer. Det finns även speciella detoxteer som är anpassade för att ge energi på morgonen och verka avslappnande på kvällen utan koffein.

 

 

  1. Drick ditt te varje dag,

Regelbundet te drickande är viktigt för att uppnå ett hållbart resultat. Försök att göra ditt tedrickande till en hälsosam vana. Detta är lättast om du dricker ditt detox te en speciell tid varje dag och utför samma rutin varje dag. Drick till exempel en kopp på morgonen och en på eftermiddagen.

 

Brygg ditt detox te i förväg och kyla det och drick det som iste under varma dagar för variation då både varmt och kallt te innehåller samma mängd näringsämnen.

 

 

  1. Tillsätt inga mejeriprodukter i ditt te

Försök att inte tillsätta något till något till ditt teatox te. Grädde och socker kan föröda dina viktminsknings försök men du kan däremot gärna tillsätta citron eller honung.

 

 

  1. Drick ditt te och bli av med sötsug

Te är ett bra sätt att hjälpa till att reglera din ämnesomsättningen och minska sötsug. Men för bästa resultat kan du använda ett speciellt hungerdämpande slimming te om du känner sug för något sött eller ohälsosamt. Ofta kan en varm kopp te bliver hjälpa dig att öka mättnadskänslan och göra det lättare att undvika frestelser.

 

  1. Hitta ett te du gillar 

 

Medan många studier fokuserar på grönt te så är det viktigt att hitta ett te som du tycker om att dricka. Många gröna teer är ganska starka i smaken och kan vara obehagligt att dricka om du inte är väldigt motiverad av dess hälsofördelar. Andra gröna teer har en underbar smak även för en nybörjare bland gröna tedrickare. Här är några alternativ på de teer som du kan prova:

 

Smaksatt grönt te

Både grönt och vitt detox te finns i en uppsjö av smaker. För bästa resultat bör du välja ett te med koffein då dessa teer har visat sig kunna leda till en maximal kaloriförbrukning.

 

Örtteer

Örtteer finns i en mängd olika härliga smaker som sträcker sig från kryddig apelsin till jasmin. Rooibos (rött te) är en annan bra örtte. Eftersom örtteer typiskt är koffeinfria kan de drickas vid kvällstid kombinerat med ett koffeinhaltigt te.

 

Svart te

Denna typ av de kommer från samma planta som grönt te, men bearbetningen den går igenom är annorlunda. Som ett resultat, innehåller detta te mindre av ämnena teaflaviner och thearubigins. Dessa ämnen finns fortfarande där men pågrund av detta är resultatet vid förbrukande av grönt te ofta bättre.

 

 

Slimming te

Ett viktminskningste är ett speciellt framtaget te som hjälper kroppen att öka viktminskningen och kombinerar flera olika typer av ingredienser som är kända för att öka viktminskningen och förbränningen effektivt. Dessa detox teer innehåller bland annat senna, aloe, agarwood, rabarberrot, havtorn och ricinolja. Teatox te från Somatox är ett populärt alternativ för de som söker efter ett detox te som kan öka förbränningen naturligt.

 

Kom ihåg att läsa ingrediensinnehållet nogrannt. Det finns så många olika typer av te på marknaden är det svårt att veta vilket som du bör välja om du vill dricka te för att gå ner i vikt. Ett bra ställe att börja är att läsa ingredienslistan på baksidan av etiketten.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Att tänka på när du vill minska i vikt
Skäggvård
Tips för att öka din viktminskning
Optiker Vasastan
Ansiktsbehandling