Du är inte inloggad.

Artikel

Går du i flytt-tankar?

Varje gång man ska flytta står man där med att-göra-listor långa som flera höghus staplade på varandra. Listan brukar innehålla punkter som:
Byta adress, flyttstädning Skellefteå, köpa flyttkartonger, vem som ska hjälpa till med flytten, billig städfirma Skellefteå, vad allting kommer kosta, vem som ska sköta fönsterputning Skellefteå.

Alla dessa tankar och antagligen många fler snurrar i huvudet på en när man ska flytta. Det viktigaste är att planera vad som ska göras i god tid innan det är dags för själva flytten. Bestäm hur många som ska hjälpa till, på så vis vet du hur många du kan räkna med och slipper stå utan personer på själva flyttdagen. Bestäm också vad som kan packas ner tidigare och vad som kommer till att behövas innan det är dags att flytta. Det är ju inte så roligt att stå och behöva till exempel klädnyporna som blev nerpackade för en vecka sedan. Så, planera vad som kommer att behövas fram tills själva flytten. Hitta en bra flyttfirma vid behov, extra bärhjälp är aldrig fel. Hitta en bra Jourstäd Skellefteå,  och sluta stessa i onödan!

En annan bra idé kan också vara att lägga undan lite pengar som kan användas i nödfall, säg tillexempel om du behöver betala någon för bensin, eller kanske material som fattats under själva flytten. Kanske du till och med råkar ut för en dubbelhyra? En liten nödfallsbuffert kan alltid vara bra att ha! Det är dyrt att flytta och man kan aldrig vara för bra förberedd.

Hoppas att dessa tips kan komma till nytta för dig som känner stress med din flytt!

 


 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Flyttstädning
3 saker du bör veta innan du renoverar
Relining Stockholm
Betonggolv Stockholm
Få hjälp att välja rätt larm