Du är inte inloggad.

Artikel

Hur får man en bättre strategi för marknadsföring på nätet

Om du vill marknadsföra väl, bör du planera, förutse förändringar och dra nytta av trenderna. Föregående år var ett bra år för marknadsföring online. För att förbli konkurrenskraftiga, bör du använda följande marknadsföringsstrategier i 2017.

1. Augmented Reality

Vem visste att Pokemon Go skulle göra miljontals dollar dagligen? Appen gav oss två lektioner: dagens användare är till förstärkt verklighet upplevelser och att potentialen är bra för dem som vill in i denna värld. I framtiden hittar du fler varumärken som erbjuder AR annonser, AR spel och så vidare.

2. Live Streaming

Sociala medieanvändare av idag är i realtid innehåll. Numera har det blivit enklare tack vare de snabba internet-hastigheterna och miljontals mobila enheter livestreaming. Du kan se att fler och fler appar kommer med live streaming av videor. Så, kanske du vill dra nytta av denna funktion i år.

Något som en nätbutik som House of Lingerie skulle kunna göra, är att exempelvis köra en live streaming av deras produkter och samtidigt visa upp all detaljrikedom på deras underkläder. Detta kommer direkt att generera tillförlit och autentisitet hos kunderna. Och plötsligt framstår hemsidan eller företaget som mer seriösa. Satsa därför på live streaming om du vill lyfta din markandsföring 2017.

3. Datavisualisering

Om du är marknadsförare, vet du vikten av data. Faktiskt, bör du använda kvantitativ information för att veta vem som är intresserad av vad. Problemet är att de data analytikerna idag tycker att det är svårt att förstå vad data säger. Faktiskt, våra hjärnor kan inte behandla en enorm mängd data utan hjälp av maskiner.

Dataanalysen har nu blivit en bit av kakan på grund av de tekniska framstegen. Idag, du kan dra nytta av massor av dataanalysverktyg som är tillgängliga på marknaden. Under de kommande åren, tekniken kommer att få lite mer sofistikerade och du kommer att ha ett större behov av att analysera data.

4. Native advertising

Vad beträffar trender är, är infödda reklam på listan över äldsta trender. Som en sakfråga, har det varit i år. Faktiskt, denna strategi ger dig en slags naturliga synlighet.

Nuförtiden, ökar infödda reklam i popularitet, eftersom köpare inte ge så mycket betydelse till traditionella typer av reklam. Denna form av reklam är dessutom en smygande metod för att få uppmärksamhet av konsumenterna.

5. Nischmarknader

Det finns ett inflöde av online marknadsförare men antalet konsumenter ökar inte i samma takt. Miljontals nya märken ange samma marknader för att få sin andel av intäkterna. Detta gäller vad beträffar sociala medier är.

Så, vad kan du göra för att lyckas? Tja, kan du vara specifik. Med andra ord, du bör rikta en specifik nisch och försöker locka en smalare demografiska med en specifik produkt.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Kostnadseffektivt kontorsmaterial - en guide
Betalningsanmärkning
Skaffa en ny bil till företaget
Tjäna pengar på enkäter på nätet
Sommarjobba på eget sommarjobb