Du är inte inloggad.

Artikel

Köket är hemmets hjärta

 

Köket är hemmets hjärta och en viktig plats att skapa, umgås och njuta! Ett modernt och välutrustat kök är ett måste för alla matlagningsälskare och hos Verner & Verner hittar du all utrustning du behöver för att göra matlagningen till ett rent nöje!

Verner & Verner säljer högkvalitativa köksredskap och köksmaskiner från ledande varumärken. Företagets affärside bygger just på att sälja redskap som passar lika bra i restaurangköket som i hemmet och det breda utbudet gör ingen besviken, oavsett om du är en kräsen kock eller en passionerad matlagningsälskare i största allmänhet!  

Bra stekpannor och kastruller kommer man långt med när det gäller matlagningskonsten. I sortimentet hittar du exklusiva märken som Fissler, - för den som bara nöjer sig med det bästa! I Verner & Verners sortiment hittar du kastruller, grytor och pannor från detta märke som det blir svårt att leva utan om du väljer att investera i en!

Vill du använda samma högkvalitativa produkter som svenska kocklandslaget, hittar du även köksredskap från Rösle i sortimentet! Rösles produkter kommer med 10 års garanti och med rekommendation från Svenska kocklandlaget!

I den utförliga webbshopen kan du välja bland cirka 2500 produkter och hitta inspiration och idéer som gör köket till hemmets viktigaste och mest kreativa plats igen. Produkterna är indelade i kategorier och underkategorier så du enkelt hittar det du söker. Du kan även se vilka märker som finns representerade i just den kategorin - allt från exklusiva märken utvecklade för krävande restaurangkök, till högkvalitativa, rejäla redskap som passar i alla hemmakök.  Är du osäker på vad exakt det är du är ute efter, eller kanske bara vill utbudet av ett speciellt märke, kan du enkelt skriva märke, namn eller del av namn för att få upp de resultat som passar din sökning.  När du gjort dina val och känner dig nöjd, guidas du igenom en säker betalsida och sen är det bara att vänta på att din nya köksutrustning levereras till din dörr! 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Att hitta den perfekta airboarden
Avgassystemet på bilen
Underkjolen ger det lilla extra till din klänning
Stora skostorlekar
Är du en smart shopper?