Du är inte inloggad.

Artikel

Konsten att flytta ett helt företag

Om du behöver hjälp med en kontorsflytt i Stockholm finns det flera flyttfirmor som erbjuder tjänsten! Det är mer komplicerat än vad det låter eftersom man har en viss tidspress på sig för att förhindra arbetet på kontoret så mycket som möjligt.

Flyttfirmorna har mycket erfarenhet och kunskap inom att hantera ömtåliga apparater och brukar ha med sig specialemballage för att allt ska vara helt när det är dags att packa upp.

Företagen som erbjuder kontorsflytt i Stockholm brukar också kunna erbjuda företagsflyttar, det är lite mer omfattande då det även kan handla om interna avdelningar, evakueringsområden, lager, industrier och arkiv.

Hur funkar en kontorsflytt i Stockholm?
Flyttfirmorna som erbjuder kontorsflyttar jobbar alltid väldigt effektivt för att ni på kontoret ska kunna komma igång med arbetet så fort som möjligt. Det är inte ovanligt att man jobbar i två team där ena lastar och kör och det andra lossar och ställer rätt allt på den nya adressen, med den tekniken får man det oftast gjort på några timmar beroende på kontorets storlek. Man brukar även ha olika märksystem på möbler och prylar så att allt ska hamna på rätt plats.

Det är alltid bra att gå igenom flytten med företaget lite innan så att de vet vart allt ska stå, det går mycket fortare och smidigare än om någon ska stå och dirigera under själva flytten. Flyttfirman brukar vilja göra en projektering vilket helt enkelt innebär att de får gå igenom allting som ska göras noggrant innan det är dags! Då är det även läge att diskutera priserna.

Vill man ha hjälp med att koppla tillbaka och installera maskiner och datorer på nytt brukar man kunna fråga om detta, men det är inte ett tvång om man hellre gör det själv.

För den kräsne är det enkelt att hitta sin nya flyttfirma på http://www.flyttlistan.se/


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hundskogar i Danmark – tänk på detta
Led belysning med extra energibesparing
Raggarbil
Hur väljer man rätt mobilabonnemang?
En härlig morgon i Italien