Du är inte inloggad.

Artikel

Min recension av PT på Nätet

Min recension av min tid med personlig tränare online.
 
Jag har under cirka 5 månader använt mig av en PT Online, jag kan säga att detta är något jag har rekommendera till alla mina bekanta och vänner. Det är verkligen en effektiv och prisvärt alternativ till att ha en personlig tränare på det lokala gymmet som ofta brukar hamna på kring 600kr/timme.
 
För 499kr/mån så har jag fått nya upplägg på regelbunden basis, detaljerad coaching via mail och telefon där jag har fått svar på många av de frågor som jag länge har gått och grubblat på rörande min vikt, vad som krävs för att jag ska uppnå mina mål och tips och trix för att få ut det där lilla extra från träningen.
 
Det började med att jag lade min beställning, sedan inom några timmar fick jag ett mail där jag under cirka 30 minuter behövde fylla i ett formulär rörande mina mål, vart jag är idag och en massa annat. Jag måste erkänna, till en början var jag skeptisk och var osäker på om det verkligen kunde vara möjligt att ta träningen en nivå högre med någon man inte känner som sitter på andra sidan skärmen. Det visade sig att det verkligen kunde göra susen, jag fick en upplägg som var helt nytt för mig. Detta gjorde att min utveckling drog igång igen och att vikten började röra sig nedåt, jag fick även lära mig massa om kosten, vad jag tidigare har gjort för fel och vad jag behöver göra för att förändra detta.
 
Idag står jag helt på egna ben och är otroligt tacksam över de månaderna som jag tog hjälpen från en personlig tränare online.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Köpa hudkrämer online – varför ska man göra det?
Behöver du en blodtrycksmätare?
Träna med rätt tempo och optimera dina resultat.
Läkarmissionen
Att bleka tänderna hemma