Du är inte inloggad.

Artikel

Nu är det dags för lekställning

Den blomstertid nu kommer och skolorna stängs. Vad ska ungarna göra hela dagarna? Kanske kommer de att åka på läger eller så är du hemma för att stå ut tillsammans. Då blir det antagligen en hel del skärm. Men om det finns trädgård så finns det också plats för en lekställning och det kan bli räddningen!

En lekställning för hälsan

Barn som får leka på lekställningar har mycket att vinna på detta. En klätterställning med gungor är bra för barnets utveckling på flera sätt. Det stimulerar rent fysiskt. Barnet kommer inte att sitta still på en gungställning.

Det blir kanske lite stillasittande om det finns en lekstuga inbyggd. Där kan barnen leka tillsammans och det är mycket bra för den sociala utvecklingen. Men det räcker med en ganska enkel lekställning för att barnen ska få en vettig ledig tid.

Beställ gungställningen snarast

Vänta inte på dagen då allt brister. Då du sitter med datorn i knäet och inte förstår varför de där rackarna inte kan hålla tyst. Då kan det kännas jobbigt att vänta flera dagar på att få en klätterställning som dessutom ska installeras innan du kan skicka ut de små liven i trädgården så att det blir lugn och ro inomhus.

Gungställningen är en investering så satsa på kvalitet. Det är inte dumt att ha en leksak utomhus som kommer att hålla så länge som den är av intresse för barnen. Därefter kan du sälja den vidare eller låta saken få stå kvar. Det kan ju vara barnbarn på väg och de kommer garanterat att se meningen med en ställning där man kan klättra, gunga och gömma sig!

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Badrumsrenovering Nynäshamn
Så tillverkas maskinknutna mattor
Tips för bygg hemma
Badrumsrenovering Norrtälje
Sveriges bästa kontorsmaterial