Du är inte inloggad.

Artikel

Populära matkassar att ge bort i Julklapp

Ge bort en Matkasse i Julklapp!

Under dem senaste 3 till 4 åren har det blivit väldigt populärt att ge bort en matkasse i julklapp. Därför tänkte jag här tipsa om några populära matkasseföretag som både erbjuder presentkort samt färdigpackade matkassar som du kan ge bort i julklapp. När du väljer att ge bort en matkasse så får den du ger kassen till en matkasse hemlevererad och den innehåller då råvaror och recept som ska användas tillsammans med råvarorna! Företagen nedan levererar till stora delar av Sverige, men för att vara söker på att dem kan leverera till din önskade adress bör du besöka deras hemsida för att se alla leveransområden!

Linas Matkasse - Inspirationskassen

Inspirationskassen från Linas Matkasse är en väldigt populär matkasse att ge bort som present eller julklapp. Precis som namnet antyder så får man en matkasse som erbjuder inspiration till att testa och laga nya måltider. I matkassen hittar du noga utvalda råvaror som räcker till 3 middagar åt 4 personer. Inspirationskassen är perfekt för par och familjer som tycker om att testa nya maträtter och som ny kund betalar du endast 299:- vilket är ett väldigt bra pris om du ska ge bort matkassen i julklapp. Ord.Pris 589:-

Bra Mat Hemma - Familjekassen

En annan populär matkasse att ge bort i julklapp är Familjekassen från Bra Mat Hemma! Familjekassen är precis som det låter en matkasse som är speciellt framtagen för att passa familjer med barn. Maträtterna du kommer laga passar både stora och små och alla råvaror är nog utvalda för att innehålla så lite onödiga tillsatser så möjligt! I Familjekassen får du 5 middagar som räcker till 4 personer. Denna matkassen är den perfekta julklappen att ge till en barnfamilj! Tyvärr har Bra Mat Hemma inget prova på-pris men vi tycker ändå priset på 789:- är helt OK med tanke på antalet middagar man kan laga. Något som vi också gillar med Bra Mat Hemma är att du själv kan välja hur många portioner (4 - 6) där ska finnas råvaror till.

Linas Matkasse - Kasse för Två

Matkassen Kasse för Två är framtagen för att passa hushåll där man bara är två personer. Eller även en person då man kan spara maten som blir över och ha den som lunch dagen efter på jobbet. Vi tycker att matkassen Kasse för Två från Linas Matkasse är en perfekt julklapp att ge till ett lite yngre par till exempel ens barn som precis har flyttat hemifrån. Precis som Inspirationskassen kostar denna matkassen endast 299:- om du är en kund. Ordinarie pris är 479:- vilket tillåter dem som får matkassen att sen själva köpa den.

Middagsfrid - Mellanstora Matkassen

Mellanstora Matkassen från Middagsfrid är en annan populär matkasse att ge bort i present eller julklapp. Den Mellanstora Matkassen är en lite större matkasse som innehåller 3 middagar åt 4 personer. Denna matkassen är perfekt för familjer som vill ha lite mer flexibilitet när det gäller kvällsmaten. Till exempel så är den perfekt om ni kvällsaktiviteter eller om ni vill köra med några egna favoritrecept. Som ny kund hos Middagsfrid kan du köpa Mellanstora Matkassen för endast 399:- därefter kostar varje matkasse 695:-

Bra Mat Hemma - Premiumkassen

Premiumkassen från Bra Mat Hemma är också en matkasse som är väldigt populär att ge bort som julklapp. Matkassen Premium är deras mest kompletta matkasse och maträtterna är speciellt framtagna för dem som har barn. Matkassen innehåller mat för 5 middagar och du kan själv välja om du vill ha mat till 2, 4 eller 6 personer. Premiumkassen kostar från 699:- och om du väljer 6 portioner kostar den 1199:-. Vi tycker matkassen är en perfekt julklapp för både stora och små familjer!

Många fler matkassar att välja mellan!

Detta är bara några av alla matkassar som finns tillgängliga och vill du se ännu fler kan du besöka Matkassarna.com. Där kan du jämför mer än 30 olika matkassar eller så kan du använda sökfunktionen för hitta alla matkassar som motsvarar dina behov!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Mästerliga Tips för Beskärning av Rosor – En Guide för Blomstrande Skönhet
Få hjälp att välja rätt larm
Badrumsrenovering Stuvsta
Nu är det dags för lekställning
Tips för städning av kontor