Du är inte inloggad.

Artikel

Powerbank mobil räddaren i nöden

Det är aldrig roligt att få slut på batteri i luren. Men det finns de tillfällen då man tycker mobilen kunnat valt ett lite bättre tillfälle att dö på.

Ett par av dessa är skogsvandringen man gått vilse under, fisketuren med den där bamse gäddan och just som man får syn på den där sällsynta pokemon man sökt efter i flera månader. Det finns såklart en hög tillfällen då en powerbank  skulle kunnat komma till undsättning, vissa mer allvarligare än andra.

Tänk er ett scenario där bästa vännen ramlar och slår sig riktigt illa. Ni har en mobil men såklart är det slut på batteri i den. Ja vad gör man. Springer efter hjälp om det är möjligt såklart. Men om man nu försätter sig i det scenario att man är långt ifrån sitt kära hem eller någon annans kära hem för den delen. Ja då finns det inte mycket man kan göra om man nu inte väljer att skicka röksignaler förstås.

Ny teknik räddar liv

Som vi alla vet så räddar ny teknik livet på människor varje dag och skulle det komma sig att du hamnar i en knipa då telefonen skulle kunna rädda ditt eller någon annansliv. Då känns det som om det är obligatoriskt att bära med sig en riktigt bra powerbank. En bra powerbank kan oftast hålla din telefon vid liv upp till 4 gånger längre än vad ditt interna batteri klarar av. En typisk ny teknisk produkt som skulle kunna rädda liv om den meddtogs vid rätt tillfälle. De finns i en uppsjö av olika storlekar och kan ladda ditt batteri allt ifrån 1 gång till upp till 5 gånger för att du skall vara på den säkra sidan finns även powerbanks med solceller som gör det möjligt att ladda upp det portabla batteriet så länge solen skiner ute.

En liten dosa som får plats i de flesta fickor men skulle kunna rädda livet eller åtminstone underlätta för dig i vardagen ett flertal gånger.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Datafångst för smidigt informationsupptag
Hur påverkar detta din SEO?
Event verktyg för bra organisation
Artikelkatalog – mer än bara rik på fakta
Vad innebär tekniken AMP (Accelerated Mobile Pages)?