Du är inte inloggad.

Artikel

Smart inredning med snygga saccosäckar

Hos PuskuPusku hittar ni sittpuffar och saccosäckar som kan anpassas till att passa vilken designstil som helst! Företaget är ursprungligen från östra Europa, i Baltikum, men är idag en världskänt märke över hela världen. Med ett lätt igenkännt och innovativt varumärke så vill PuskuPusku fortfarande vara en drivande kraft inom branschen.

Lätta att ta fram och förvara

Med ett handtag på saccosäcken eller sittpuffen så kan man enkelt flytta runt sittplatser som man behöver utan att oroa sig för skador på möbeln eller golvet. Eftersom det är en mjuk möbel så är det extra anpassat för riktigt bra förvaring när man inte använder den. Kanske får man extra besök och behöver fler sittplatser i vardagsrummet. Då kan man enkelt ta fram fler sittsäckar ur förrådet! 

Gör en egen sittsäck!

PuskuPusku erbjuder flera olika anpassbara alternativ när ni beställer en möbel på deras hemsida. Ni kan välja mellan färger, former, material och tryck. Går att anpassa till vilken designstil som helst så att den alltid passar in i er design i ert hem. Passar perfekt till evenemang och marknadsföring för företag som kan trycka sin logga på möbeln ihop med sina färger. Möjligheterna är stora och du sätter själv gränsen till hur din möbel ska se ut!

Sittsäckar till barnrum

En sittsäck är en perfekt sittplats till ett barn i deras rum. Det är enkelt att flytta runt när man städar, det går att välja olika former och färger samt att det är ett mjukt material som inte barnet inte kan skada sig på. Finns det en favoritfigur så kan man trycka det på möbeln och göra det specifikt till ditt barn. Mycket roligt för barnen när de leker eller vill ta det lugnt och läsa en serietidning.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Finare dörr med dörrkläpp
Hemlarm - Standardutrustning
Måttbeställ passepartout
Takläggare Stockholm
Så fungerar RUT-avdraget