Du är inte inloggad.

Artikel

Snygga och bra hörlurar att köpa i år

Letar du efter de bästa hörlurarna till våren? Att hitta de bästa hörlurarna är ingen lätt uppgift. Det finns hundratals lurar ute, från 100kr till dem som kostar tusentals kronor. Är du ute efter ljudkvalitet och komfort eller snygg design så får du leta noga så du hittar rätt. Frågan är, vilka hörlurar ska du investera i?
 
Detta är de olika typerna av lurar som finns:
  • Öronsnäckan - öronsnäckan har fått mycket skit och är den typ som vanligtvis kommer med bärbara produkter när du köper dem. Dessa är generellt ganska dåliga på att blockera ut ljud men denna typ av hörlurar kan vara bra ur ett annat perspektiv. Flera företag där ute producerar högsta kvalitativa lurar och om du inte klarar av att ha gummi i örat som vid in-ear så är detta ett bra alternativ.
  • In ear hörlurar - Förmodligen den vanligaste uppgraderingen från ett par medföljande öronsnäckor är in-ear hörlurarna. Det är ett par hörlurar som utesluter ljud genom att örat isoleras av något slag - vanligtvis silikon, ibland skum. De är diskret, ger ofta bra ljud och stänger ute omvärlden effektivt.
  • On-ear hörlurarna (Supra-fonetiska) - Ett stort steg upp i storlek. Dessa har mycket större högtalare än in-ear högtalaren och använda kuddar för att sitta direkt på dint öra. Dessa brukar använda slutna koppar, som deras relativt ordentliga storlek gör dem ett bra val till in-ears om du har plats i väskan. Inte alla on-ear tätar inte örat bra, vilket kan resultera i minskad ljudkvalitet om de inte sitter rätt. Komfort kan vara ett problem. Om du kan, borde du testa on-ear lurar i en butik för att se vilka som sitter bra. Kolla särskilt stoppning och ljudet. Om du har öron känsliga för bekvämlighet, kan otillräckligt mjuka kuddar orsaka obehag.
  • Over-ear hörlurar, stängda (Circumaural) - Detta är en mycket bra hybrid hörlur. Den sluter över örat och passar utmärkt som en stor "hemmahörlur". Där du inte behöver tänka på utseendet. Over-ear hörlurar är ofta väldigt stora, och därför är rätt klumpiga och fula. De tenderar att vara väldigt komfortabla då stoppningen vilar på mindre känsliga områden runt öronen istället för direkt på. De har oftast riktigt bra bullerisolering.
 
Lycka till i det sökande efter dom bästa lurarna till sommarens cykelturer!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

SEOs betydelse för Start-ups
Lär dig enkel sökmotoroptimering
Tjäna snabba pengar på Internet är ingen konst
En utmaning för företag i informationsåldern: hantera sin masterdata
Hemelktronik