Du är inte inloggad.

Artikel

Livsmedel för ökad fettförbränning

Här är några av de mest effektiva livsmedlen för en ökad fettförbränning och ämnesomsättning. 

 

Tomater

Är det en frukt? Är det en grönsak? Vem bryr sig? Allt du behöver veta är att det har fått massor av bra saker för din kropp på lång sikt, och på kort sikt arbetar för att hjälpa dig att gå ner i vikt. De är innehåller få kalorier, men de bidrar till att ge dig en mättnadskänsla, och innehåller fiber.

 

Apelsiner

Högt innehåll av Vitamin C-nivåer kommer att bidra till att hålla din kropp fungerande på optimal nivå men om du är ute efter att bränna fett du kanske vara oroliga sockret i apelsiner. Det finns ingen väg runt det, apelsiner innehåller socker, som har potential att vända sig till fett om du inte brann upp. Men kaloriförbrukningen är låg, och fiber hjälper faktiskt till att reglera dina blodsockernivåer. För att detta ska fungera för dig som vill uppnå viktminskning, ät apelsoner med måtta och att tygla ditt sötsug istället för en chokladkaka.

 

Havre

Havre fungerar som en del av en viktminskning strategi eftersom mängden fiber ökar din ämnesomsättning och hjälper dig att må bättre längre.  En skål med havregrynsgröt är den bästa starten på dagen. De antioxidanter och andra mineraler havre är en källa till fiber. Det kan också minska ditt kolesterol.

 

Kryddor

Det finns ingen anledning att äta intetsägande och tråkig mat när du försöker gå ner i vikt. Detta är en bra tid att experimentera med kryddor från olika kulturer. Många av dem har termogena egenskaper som ökar din fettförbränning, samtidigt som vissa rätter smakar mycket bättre med lite extra krydda.

Några exempel: Senapsfrö kan få igång din ämnesomsättning och ingefära kan hjälpa till med matsmältningen. Ginseng kan öka din energi, och svartpeppar kan hjälpa bränna kalorier.

 

Sötpotatis
Sötpotatis, är bra för bantning eftersom de har färre kalorier och även hjälpa dig att hålla mätt mellan måltiderna.

 

 

För att ytterligare maximera din kropps ämnesomsättning kan du även komplettera en hälsosam livsstil med ett kosttillskott för fettförbränning och ökad viktnedgång. Kombinera naturliga tillskott med en sund kost och regelbunden motion för att få ut det mesta och få den kropp du alltid drömt om.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Tycker du att det verkar svårt att röka?
Så får du hjälp med dina magproblem
Varför skaffa hårförlängningar?
Maria Åkerberg Brun Utan Sol
Vad vet du om Aloe Vera?