Du är inte inloggad.

Artikel

Tjäna snabba pengar på Internet är ingen konst

Precis som rubriken lyder så är det ingen konst att tjäna snabba pengar på Internet. Det svåra är att skapa en långsiktigt inkomstkälla så ger avkastning vecka efter vecka, månad efter månad. I denna artikel går vi igenom ett enkelt sätt att tjäna snabba pengar på Internet. Därefter introducerar vi väldigt översiktligt vad man bör göra för att skapa mer långsiktiga återkommande intäkter.

Betalda undersökningar

Det kanske lättaste sättet att tjäna pengar på Internet är betalda undersökningar. Upplägget är simpelt. Man får betalt för att dela med sig av sina tankar och åsikter i form av att fylla i olika typer av webbenkäter. Denna information får företag sedan ta del av och därmed kan man få ersättning i form av pengar, värdecheckar eller produkter. Man byter helt enkelt tid mot pengar.

Affiliate-marknadsföring

Den som vill satsa mer både i tid och eventuell avkastning bör istället titta närmare på vad affiliate-marknadsföring har att erbjuda. I grund och botten går det ut på att förmedla organisationers varor och tjänster. Som tack får man som affiliate betalt i form av provision (oftast) på den försäljningen man genererar. I praktiken genereras försäljningar genom att Internetanvändare klickar sig vidare till en specifik hemsida via din unika länk och därefter gör ett köp. Länken kan ha placerats på en av dina hemsidor, i ett socialt nätverk eller på en annan kreativ plats. Du har i varje fall skickat en kund till företaget som har resulterat i ett köp och därmed får du en andel. Viktigt att komma ihåg är att det finns ingen garanti för att man kommer tjäna pengar som en affiliate, speciellt i början.






Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Jämför webbhotell
Känn till detta innan du bygger din egna hemsida
Köpa dator
Tips som hjälper dig göra ett bra val av webbhotell
Introduktion till CDN-tjänster