Du är inte inloggad.

Artikel

Utforska Bohuslän: Guide till Populära Campingar för Din Husvagnssemester

Bohuslän, med sin otroliga natur, levande sevärdheter och vackra skärgård, utgör en perfekt bakgrund för en minnesvärd semester. Oavsett om du är ute efter salta dopp, kulinariska upplevelser eller bara vill njuta av den vackra utsikten, finns det en camping i Bohuslän som passar just dina behov. Här är några av de mest populära campingarna att överväga för din sommarsemester.


Daftö Resort, Strömstad

Daftö Resort är mer än bara en camping; det är en äventyrsresort för hela familjen. Femstjärnigt betyg och belägen intill det idylliska Kosterhavet, erbjuder Daftö Resort en värld fylld av pirater, äventyr och familjenöjen. Med Daftöland, sitt pirattemapark, ett generöst poolområde och aktivitetshus, är detta en destination där minnen skapas. Strömstad, med sitt rika utbud av aktiviteter och sin status som en av Sveriges äldsta badorter, ligger bara en kort resa bort.

GrebbestadFjorden, Grebbestad

Denna fyrstjärniga camping är en modern anläggning som erbjuder något för hela familjen. Med 450 campingplatser och en fräsch servicebyggnad är GrebbestadFjorden den ultimata platsen för både avkoppling och aktivitet. Missa inte chansen att utforska Grebbestad, centrum för Sveriges ostronproduktion, eller ta en tur längs den pittoreska Grebbestadbryggan.

First Camp Edsvik-Grebbestad

Bekvämt belägen inom cykelavstånd från Grebbestad, erbjuder denna fyra-stjärniga camping en egen strand, nära till klippbad och gröna områden. Med ett brett utbud av aktiviteter och underhållning, är detta en utmärkt plats för familjer som söker ett aktivt och roligt semesterfirande. Utforska den lokala kulturen och naturen, inklusive det berömda Vitlycke Museum.

Rörviks Camping, Hamburgsund

Rörviks Camping, belägen i den natursköna miljön söder om Hamburgsund, är en dröm för naturälskare. Med en barnvänlig sandstrand, minigolf och nära till historiska sevärdheter, är detta en idealisk utgångspunkt för att utforska Bohusläns kust.

Ramsvik Stugby & Camping, Hunnebostrand

Om du letar efter en genuin skärgårdsupplevelse är Ramsvik Stugby & Camping platsen för dig. Här erbjuds en unik blandning av hav, klippor och sandstränder, perfekt för alla som vill njuta av Bohusläns natursköna landskap och äventyrsmöjligheter.

Johannesvik Camping & Stugby, Kungshamn

Med ett brett utbud av aktiviteter, från äventyrsgolf till barnvänliga badplatser, är Johannesvik en fyra-stjärnig camping som garanterar en oförglömlig semester för hela familjen. Dess närhet till både Kungshamn och Smögen gör det till en perfekt bas för att utforska det bästa av Bohuslän.

Trellebystrands Familjecamping, Lysekil

Belägen bara en kort resa från Lysekil, erbjuder Trellebystrands Familjecamping en perfekt mix av aktiviteter och avkoppling. Med närhet till både salta bad och vackra naturreservat är detta en utmärkt plats för en aktiv semester.

Hafsten Resort & Camping, Uddevalla

I hjärtat av Bohusläns lugna innerskärgård ligger Hafsten Resort & Camping, en femstjärnig anläggning som erbjuder en mängd aktiviteter och boendealternativ. Med en spektakulär utsikt över havet och öarna, är detta en destination där du kan skapa minnen för livet.

Stocken Camping, Orust

För en familjevänlig semester är Stocken Camping på Orust det självklara valet. Med en långgrund sandstrand, äventyrsgolf och närhet till pittoreska öar som Käringön och Gullholmen, är detta en plats där familjeminnen skapas.

Marstrands Familjecamping

Marstrands Familjecamping erbjuder en unik skärgårdsupplevelse nära Göteborg. Med tillgång till både camping och stuguthyrning är detta en idealisk utgångspunkt för att utforska den bilfria ön Marstrand och dess rika historia.


Oavsett vilken av dessa populära campingar i Bohuslän du väljer, väntar en sommar fylld med äventyr, naturupplevelser och oförglömliga minnen. Bohuslän är en destination som erbjuder något för alla, och dessa campingar är den perfekta basen för att utforska allt som denna vackra del av Sverige har att erbjuda.






Artiklar skrivna i samma kategori som denna

City guider i Europa
Guide till Prag
Lågprisflyg
Hitta boende i Thailand
Härliga spa-upplevelser i lyxiga Thailand